Επίθεση ΝΔ σε Πολάκη για Πόθεν Έσχες και εμβολιασμό

Επίθεση στον Παύλο Πολάκη για το Πόθεν Έσχες του και τον εμβολιασμό εξαπολύει η ΝΔ. Σε ανακοίνωση του, το κυβερνών κόμμα αναφέρει ότι «δεν είχαμε διάθεση να σχολιάσουμε τα όσα, με το γνωστό ύφος που τον χαρακτηρίζει, γράφει ο κ. Πολάκης. Αλλά πραγματικά μετά και τη σημερινή του ομολογία προκύπτει σειρά ερωτημάτων που πρέπει να απαντηθούν» και προσθέτει: «Ο κ. Πολάκης που αρέσκεται να κάνει καταγγελίες περί δήθεν ψευδών δηλώσεων πόθεν έσχες πολιτικών του αντιπάλων, όπως προκύπτει από τη δική του δήλωση παραβιάζει το νόμο, αφού η εταιρεία της συζύγου του, αν και λειτουργεί από το 2004, δηλώνεται για πρώτη φορά το 2019. Γιατί; Ήθελε να κρύψει κάτι; Πώς είναι δυνατόν να ζητάει και τα ρέστα όταν ο ίδιος δεν τηρεί το νόμο; Θα πείτε πρώτη φορά είναι; Παλιότερα είχε δηλώσει ότι κρατούσε διπλά βιβλία…».

Στη συνέχεια η ΝΔ επιτίθεται στον πρώην αναπληρωτή υπουργό Υγείας για το εμβόλιο. «Και κάτι ακόμη. Με δεδομένο ότι ο κ. Πολάκης μας γνωρίζει ότι είναι «γενικός χειρούργος» (προφανώς κατά το κακούργος, πανούργος κλπ) και όχι «χειρουργός», μπορεί να μας πει αν γνωρίζουν οι ασθενείς του ότι είναι ανεμβολίαστος όπως ο ίδιος έχει δημόσια δηλώσει; Φανταζόμαστε ότι ο λαλίστατος κ. Πολάκης θα βρει το χρόνο να απαντήσει (φυσικά με το γνωστό του ύφος)», αναφέρεται στην ανακοίνωση του κυβερνώντος κόμματος.

Και αυτή η επίθεση ήρθε έπειτα από ανάρτησή του Παύλου Πολάκη με σαφείς αιχμές για τον Πρωθυπουργό με αφορμή τα δημοσιεύματα στον ηλεκτρονικό Τύπου για το Πόθεν Έσχες του.

Συγκεκριμένα, σε ανάρτησή του ο κ. Πολάκης ανέφερε: «ΒΡΕ ΓΕΛΟΙΟΙ ,ΒΡΕ ΣΑΠΙΟΙ του ΠΡΩΤΟΥ ΦΛΕΜΑΤΟΣ!! Καθαρός ουρανός αστραπές δε φοβάται!! Ναι, μετά που χάσαμε τις εκλογές, το φθινόπωρο του 2019 ΞΑΝΑ-ΑΝΟΙΞΑ τα βιβλία μου και ασκώ το επάγγελμα του Γενικού χειρούργου!!! (ως Βουλευτής μπορώ, ως υπουργός δεν μπορούσα!!). Ναι, η γυναίκα μου ασκεί το επάγγελμα του πνευμονολόγου από το 2004 που τελείωσε τη ειδικότητα και έχει ιατρείο!! ΠΟΙΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΕΓΚΛΗΜΑ;;; Ούτε οφσορ έχει, ούτε σπίτι του Βολταίρου, ούτε τη χρηματοδοτούν εφοπλιστές !!! Πόσο πολύ σας πόνεσαν οι χθεσινές εξελίξεις στην Επιτροπή πόθεν έσχες για το Μητσοτάκη και έχετε τρελαθεί!!! Η λάσπη έχει μπει στο γονίδιο της ύπαρξης σας, είναι ο τρόπος που αναπνέετε!!!».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ