ΝΔ: Καταγγέλλει στέλεχος του ΣΥΡΙΖΑ για “χυδαίο σεξιστικό σχόλιο” κατά της Σάκκαρη

Την οργή της Νέας Δημοκρατίας προκάλεσε μία ανάρτηση στο twitter, που έκανε η πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος Άννα Ελεφάντη, σχετικά με τη Μαρία Σάκκαρη.

“Ζούμε στη χώρα που για να σε δείχνει η ΕΡΤ πρέπει να έχεις γκόμενο τον γιο του Πρωθυπουργού”, έγραψε η Άννα Ελεφάντη, με τη ΝΔ να κάνει λόγο για “πόλεμο λάσπης” και να κατηγορεί τον πρόεδρο του ΣΥΡΙΖΑ ότι “δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν”.

“Ο Πρωθυπουργός, στη συνέχεια η σύζυγός του και τώρα ο γιός του και μια παγκόσμιου επιπέδου αθλήτρια. Στόχος πάντα ο Κυρ. Μητσοτάκης. Ο πόλεμος λάσπης του ΣΥΡΙΖΑ, δεν έχει ούτε όρια, ούτε ηθικές αναστολές. Η λάσπη σήμερα εκτοξεύεται από την πρωταγωνίστρια των σποτ του ΣΥΡΙΖΑ και στέλεχος του κόμματος Άννας Ελεφάντη, με ένα χυδαίο σεξιστικό σχόλιο, στην κορυφαία τενίστρια Μαρία Σάκκαρη, τη στιγμή που αγωνίζεται στο Τόκιο. Περιμένουμε το επόμενο βίντεο του ΣΥΡΙΖΑ με την κα Ελεφάντη να μας μιλάει για τα δικαιώματα των γυναικών. Ο κ. Τσίπρας δίνει το σήμα της χυδαιότητας και οι υπόλοιποι ακολουθούν”, γράφει η ΝΔ σε σχετική ανακοίνωση.

Δείτε το tweet της Άννας Ελαφάντη:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ