• Σκληρή απάντηση σε Κασιδιάρη

  4:26 μμ, Τρίτη 11 Σεπ 2012 4:26 μμ, Τρίτη 11 Σεπ 2012

  Σκληρή απάντηση στον Ηλία Κασιδιάρη έδωσε ο βουλευτής της ΝΔ Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος χαρακτήρισε ''χυδαίες'' τις επιθέσεις των μελών της Χρυσής Αυγής.

  ''Πρόκειται περί χυδαιότητας εκπρόσωποι του ελληνικού λαού να λένε ότι αφού δεν μπορεί το κράτος να το κάνει, θα το κάνω εγώ. Σε λίγο αυτοί οι ίδιοι όταν θα βλέπουν μελαμψούς έλληνες θα ζητάνε ταυτότητες ή θα κάνουν ελέγχους σε αυτοκίνητα και αργότερα θα μπαίνουν στα σπίτια να δουν αν τηρείται ο νόμος εντός της οικογένειας'', απάντησε ο Προκόπης Παυλόπουλος στον Ηλία Κασιδιάρη.

  Ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας τόνισε παράλληλα ότι ''οι περισσότεροι από εμάς δεν έχουμε ζήσει δημοκρατία της Βαιμάρης. Μπορεί κανείς να δει ότι αυτή είναι η μεθοδολογία και ιδεολογία ταγμάτων εφόδου Ερνστ Ρεμ. Το λέω αυτό για να το ακούν που τα βλέπουν αυτές τις ενέργειες με συμπάθεια''.

  Αφορμή για την σκληρή απάντηση του Προκόπη Παυλόπουλου, στάθηκε η δήλωση του Ηλία Κασιδιάρη αναφερόμενος στη δικαστική διερεύνηση των επιθέσεων της Χρυσής Αυγής στη Ραφήνα και το Μεσολόγγι .

  Ο Ηλίας Κασιδιάρης τόνισε πως ''εφόσον θεωρείτε ότι παρανομούμε, να πάμε στη δικαιοσύνη. Δεν θέλουμε ούτε ασυλία ούτε τίποτα. Αν πάμε όμως στα δικαστήρια για αντιποίηση αρχής, θα γελάνε και οι πέτρες. Αντιποίηση είναι να πεις ότι είσαι αστυνομικός''.

  ''Είναι παράνομο και αντισυνταγματικό το να στέλνεις τα ΜΑΤ σε κόμματα και αν πάμε εμείς κατηγορούμενοι για αντιποίηση, τότε θα πρέπει να πάνε και οι άνδρες των ΜΑΤ που ήταν έξω από τα γραφεία του κόμματος'', ανέφερε χαρακτηριστικά ο βουλευτής της Χ.Α.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα