Ηλιόπουλος στον Realfm: Ο Κυριάκος Μητσοτάκης λειτουργεί σαν τουρίστας μέσα στην ίδια του τη χώρα

“Το πρόβλημα δεν είναι ο τουρισμός. Το πρόβλημα είναι ότι ο Κυριάκος Μητσοτάκης, δυστυχώς, λειτουργεί σαν τουρίστας μέσα στην ίδια του τη χώρα. Και λειτουργεί σαν τουρίστας γιατί χωρίς κανένα σχέδιο, το μοναδικό πράγμα που περίμενε ήταν να έρθει το καλοκαίρι, με την λογική όπως και πέρσι ότι η ζέστη και ο καλός καιρός θα μας λύσει το πρόβλημα” είπε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Νάσος Ηλιόπουλος, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Έχουμε μια κυβέρνηση που δεν οργανώθηκε για το δεύτερο κύμα, δεν ενίσχυσε το ΕΣΥ και δεν στήριξε την πρωτοβάθμια φροντίδα και βλέπουμε πώς το πληρώνουμε τώρα στα νησιά” τόνισε.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ δεν τα εμφανίζει όλα μαύρα, και για αυτόν τον λόγο προτείνει διαρκώς συγκεκριμένες λύσεις. Δεν είμαστε εδώ για να κάνουμε κριτική, είμαστε εδώ για να λέμε πώς τα πράγματα μπορούν να πάνε διαφορετικά. Αυτό κάνουμε όταν προτείνουμε ότι μπορεί να ρυθμιστεί το ιδιωτικό χρέος, όταν λέμε ότι τώρα πρέπει να στηριχθεί ο τουρισμός και ότι πρέπει να ενισχύσουμε το ΕΣΥ και την πρωτοβάθμια φροντίδα. Αν η κυβέρνηση είχε ακούσει έστω κάποιες από τις προτάσεις μας, θα ήμασταν σε μια πολύ καλύτερη θέση αυτή τη στιγμή” σημείωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ