Βελόπουλος: Να έχουν όπλα στο σπίτι τους οι Έλληνες κι ας τολμήσει ο άλλος να μπει μέσα

Πρόταση νόμου για τη θέσπιση του δικαιώματος οπλοκατοχής των πολιτών για αυτοάμυνα στην Ελλάδα, ανακοίνωσε ότι θα καταθέσει στη Βουλή, ο Πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος με αφορμή το έγκλημα στα Γλυκά Νερά, που συγκλονίζει το πανελλήνιο, ενώ επιτέθηκε προσωπικά στον Άδωνι Γεωργιάδη για το νομοσχέδιο με τη φαρμακευτική κάνναβη.

«Αποφάσισε η ΝΔ να κάνει δουλειές με φούντες. Σας εύχομαι -γιατί ακολουθείτε τη γραμμή ΣΥΡΙΖΑ- ευχές για βίο χασισόσπαρτο» είπε για να προσθέσει: «Φτάσαμε να ακούμε υπουργό να επαινεί τον Καρανίκα που είχε λούσει ως χασισέμπορο και μπάφο», ζητώντας «να παραιτηθεί τώρα ο υπουργός του χασισεμπορίου και του χασισοποτείου».

Ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης Κυριάκος Βελόπουλος τόνισε ότι η μόνη πρέπουσα ποινή για εγκληματίες όπως των Γλυκών Νερών είναι «να μην ξαναδούν ήλιο».

«Αν τα συλλάβουν τώρα αυτά τα καθάρματα θα έχουν ευνοϊκές διατάξεις. Εμείς το λέμε καθαρά. Να μην ξαναδούν ήλιο. Ισόβια να σημαίνουν ισόβια. Εγώ σας λέω προσωπικά. Σε τέτοιο κάθαρμα, σε τέτοιο κτήνος που αφαιρεί ζωή με τέτοιο τρόπο ή βιάζει παιδάκι μόνο θανατική ποινή», είπε ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης.

Συνεχίζοντας στο ίδιο μήκος κύματος ο κ. Βελόπουλος γνωστοποίησε ότι κατέθεσε πρόταση νόμου για την οπλοκατοχή για να έχει ο Έλληνας σπίτι του όπλο. «Τελεία και παύλα. Γιατί είμαστε ένα κράτος που γειτονεύει με την Τουρκία. Να κάνουμε εθνοφυλακή και πολιτοφυλακή. Να έχουν όπλα στο σπίτι τους οι Έλληνες κι ας τολμήσει ο άλλος να μπει μέσα να βιάζει γυναίκες και να σκοτώνει», είπε ο κ. Βελόπουλος προωθώντας την ιδέα πολίτες-οπλίτες.

Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ