Κορονοϊός: Συγγνώμη από την Άννα Χατζησοφιά μετά τις αντιδράσεις για την ανάρτηση υπέρ των πάρτι στις πλατείες – ΦΩΤΟ

Την αντίδραση του υπουργού Ανάπτυξης και αντιπροέδρου της ΝΔ, Άδωνι Γεωργιάδη προκάλεσε η ανάρτηση της πρώην βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ και γνωστής σεναριογράφου, Άννας Χατζησοφιά για πάρτι που διοργανώνονται εν μέσω κορονοϊού στις πλατείες. «Δεν ξέρω αλλά σκέφτομαι ότι αν ήμουν 16 χρονών μπορεί να ήθελα να παρτάρω μέχρι τα χαράματα αδιαφορώντας αν αυτό σημαίνει ότι μπορεί και να πεθάνουν οι γέροι (ίσως και ελπίζοντάς το μυστικά) που οδήγησαν τον πλανήτη στην κατάσταση που βιώνει σήμερα. Πάλη των γενεών λέγεται», έγραψε η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ προκαλώντας ποικίλες αντιδράσεις στα social media μεταξύ των οποίων και αυτή του κ. Γεωργιάδη.

«Θα ήθελα να ρωτήσω την Άννα Χατζησοφιά εάν αυτή η ανάρτηση που κυκλοφορεί ευρέως σήμερα είναι πράγματι δικιά της ή αποτελεί προϊόν συκοφαντίας. Επειδή πολλές φορές έχω πέσει θύμα παραποιημένων αναρτήσεων δεν θα ήθελα να σχολιάσω κάτι ψεύτικο και καλό είναι η ίδια να το διαψεύσει», ανέφερε στο tweet του ο αντιπρόεδρος της ΝΔ.Έτσι η πρώην βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ επανήλθε, με αφορμή τις αντιδράσεις που προκάλεσε η προηγούμενη ανάρτησή της, αναγνωρίζοντας πως ήταν «άστοχη» και «αποτυχημένη».

Συγκεκριμένα, μέσα από τον λογαριασμό της στο Facebook ανέφερε: «Ήτανε προφανώς άστοχη η χθεσινή ανάρτηση μου. Ζητώ συγγνώμη εάν άθελα μου προσέβαλα κάποιους. Ήταν ένα αποτυχημένο αλλά ειρωνικό σχόλιο για όλους εμάς, τους μεγαλύτερους. Κατανοώ την ασφυξία που νοιώθουν οι νέοι μετά από τόσους μήνες ατελέσφορου εγκλεισμού από τις κυβερνητικές παλινωδίες. Αυτό όμως που ουσιαστικά ήθελα να πω ήταν ότι σ αυτές τις συγκεντρώσεις παρεισφρέουν και αντικοινωνικά στοιχεία τα οποία αδιαφορούν για την υγεία και το καλό του κοινωνικού συνόλου».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ