Ραγκούσης στον Realfm 97,8: Βγήκε ξαφνικά ως ταύρος σε υαλοπωλείο ο κ. Βορίδης για την ψήφο των αποδήμων

“Ξεκίνησε ξανά δυστυχώς μια συζήτηση για ένα τόσο σοβαρό θέμα, κατά τρόπο απολύτως ανεύθυνο, όπως είπα χθες στη Βουλή ενώπιον του κ. Βορίδη. Γιατί, το θέμα της διευκόλυνσης της ψήφου των αποδήμων είναι δύσκολο και δεν είχε επιλυθεί επί δεκαετίες. Αυτό το πετύχαμε όλα τα κόμματα μαζί πριν από έναν χρόνο. Για πρώτη φορά θεσπίστηκε αυτή η διευκόλυνση για την ψήφο των αποδήμων, ξαφνικά τώρα βγαίνει ο κ. Βορίδης, κατά τη γνώμη μου δήθεν με δικαιολογία τη συνέντευξη της κ. Τζάκρη που σε πολύ μεγάλο βαθμό είναι παραποιημένη στο τελικό της νόημα” δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Η κ. Τζάκρη έκανε μια δήλωση και εξήγησε ποιο ακριβώς ήταν το νόημα της συνέντευξης, αλλά πέραν αυτού μια κυβέρνηση για ένα τόσο σοβαρό θέμα δεν μπορεί να κρύβεται πίσω από τη συνέντευξη του οποιουδήποτε. Για ένα τόσο σοβαρό θέμα που απαιτεί 200 ψήφους μέσα στη Βουλή και δεν μπορεί να τις έχει αν δεν προσεγγίσει το θέμα σοβαρά, υπεύθυνα και κυρίως συναινετικά. Το να βγαίνει ξαφνικά ως ταύρος σε υαλοπωλείο ο κ. Βορίδης, με την δικαιολογία μιας συνέντευξης να ανοίγει αυτόν τον δύσκολο φάκελο, είναι μια πράξη όχι πολιτικής υπευθυνότητας” συμπλήρωσε.

“Αυτός ο νόμος που έχουμε σήμερα, πρέπει να γνωρίζουμε όλοι ότι πρόκειται για έναν νόμο που έχει προτείνει στην αφετηριακή του μορφή το ΚΚΕ, την αποδέχθηκαν ο κ. Μητσοτάκης και ο κ. Θεοδωρικάκος και μετά τρίτοι εμείς και μετά ίσως και το ΚΙΝΑΛ, δεν θυμάμαι τη σειρά που τοποθετήθηκε το ΚΙΝΑΛ” σημείωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ