Κικίλιας: Θα εισηγηθώ στον Πρωθυπουργό περαιτέρω μέτρα για τη Θεσσαλονίκη – BINTEO

Στη Θεσσαλονίκη βρίσκεται ο υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας. Όπως είπε σκοπεύει να εισηγηθεί στον Πρωθυπουργό, περαιτέρω μέτρα για τη Θεσσαλονίκη για να περιοριστεί η εξάπλωση του κορονοϊού.

Συγκεκριμένα όπως ανέφερε πριν από λίγο ο κ. Κικίλιας, «είμαστε υποχρεωμένοι αυτή τη στιγμή να περιορίσουμε τη διασπορά του κορωνοϊού και να προστατέψουμε τη δημόσια υγεία. Γι’ αυτό και θα εισηγηθώ στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τη λήψη περαιτέρω μέτρων έτσι ώστε να περιοριστεί ο κορωνοϊός στη Θεσσαλονίκη».

«Θα στηρίξουμε τους ιατρούς μας, τους νοσηλευτές μας, το σύστημα υγείας και τα νοσοκομεία», υπογράμμισε ο υπουργός Υγείας και πρόσθεσε: «Δυστυχώς κάποιοι λίγοι διακινδύνευσαν και διακινδυνεύουν άμεσα τη ζωή και την υγεία όλων. Η επιδημία του κορωνοϊού εξαπλώνεται με ταχύτατους ρυθμούς στη Θεσσαλονίκη». «Καταλαβαίνω τη κούραση, καταλαβαίνω την κόπωση, καταλαβαίνω το άγχος, την αγωνία και τα προβλήματα του κόσμου, όμως η δημόσια υγεία είναι πάνω από όλα. Η κυβέρνηση χτύπησε πολλά »καμπανάκια» κινδύνου νωρίς. Επαναλαμβάνω, κάποιοι δεν άκουσαν», πρόσθεσε.

«Είμαστε υποχρεωμένοι αυτή τη στιγμή να περιορίσουμε τη διασπορά του κορωνοϊού και να προστατέψουμε τη δημόσια υγεία. Γι’ αυτό και θα εισηγηθώ στον πρωθυπουργό Κυριάκο Μητσοτάκη τη λήψη περαιτέρω μέτρων έτσι ώστε να περιοριστεί ο κορωνοϊός στη Θεσσαλονίκη», κατέληξε ο Υπουργός Υγείας.

Δείτε το βίντεο:

Πηγή: grtimes.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ