Βουλευτής Ελληνικής Λύσης κατά μεταναστών: Είναι η 5η φάλαγγα του Ερντογάν – Μακάρι να γίνονται push back

Σε μία τοποθέτηση που μπορεί να χαρακτηριστεί και ακραία, προχώρησε ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης, Κωνσταντίνος Χήτας κατά τη διάρκεια της συζήτησης – ενημέρωσης για το μεταναστευτικό από τον αρμόδιο υπουργό Νότη Μηταράκη.

Συγκεκριμένα, η τοποθέτηση αυτή ήρθε έπειτα από μία φράση του βουλευτή του ΚΙΝΑΛ, Γιώργου Καμίνη, ο οποίος υποστήριξε πως η Ελλάδα κάνει παράνομες επαναπροωθήσεις και σύμφωνα με ρεπορτάζ διεθνών ΜΜΕ. «Μόνο σαμπάνιες δεν ανοίξαμε σήμερα για τη διαχείριση της λαθρομετανάστευσης! Ο κ. Καμίνης μας κατηγόρησε, εσάς κατηγόρησε δηλαδή, ότι κάνατε push backs. Μακάρι να κάνατε push back, μακάρι να γίνονται push back», είπε χαρακτηριστικά ο κ. Χήτας.

«Τους Έλληνες τους σκέφτηκε κανείς; Από τα 4.000 ασυνόδευτα το 93% είναι αγόρια και το 7% κορίτσια. Οι αθώες ψυχούλες που κόπτεται ο συνάδελφος είναι η πλειοψηφία αγόρια, οι περισσότεροι είναι Αφγανοί και 14 ετών, μιλάμε για φρίκη, είναι η 5η φάλαγγα του Ερντογάν», είπε ακόμη ο βουλευτής της Ελληνικής Λύσης.

«Πού πήγαν όλοι αυτοί οι 25.000 ανήλικοι αφροασιάτες που θέλετε να τους μπολιάσετε στην κοινωνία μας και να σηκώσουν και τη σημαία της χώρας και να τους χειροκροτάτε, όπως λέει και ο κ. Βαρουφάκης» είπε μεταξύ άλλων ο κ. Χήτας, ζητώντας να μπει «λουκέτο στις ΜΚΟ, πραγματικό τείχος στον Έβρο και επαναπροωθήσεις».

Δείτε το βίντεο από το κανάλι της Βουλής:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ