Ρωμανός στον Realfm 97,8 για το ηχητικό Μιωνή: Περιμένουμε μία επίσημη απάντηση από τον κ. Τσίπρα

“Ο ΣΥΡΙΖΑ λέει αφενός ότι πρόκειται για αντιπερισπασμό από τα όσα συμβαίνουν στην οικονομία και αφετέρου λέει ότι είναι και αντιπερισπασμός υποτίθεται σε μία γελοιότητα για ένα υποτιθέμενο σκάνδαλο με 2,6 εκατομμύρια που αφορά δήθεν τον κ. Σαμαρά. Δεν ξέρω ποια από τα δύο επιχειρήματα είναι πιο γελοίο. Προφανώς για την οικονομία ο μόνος που δεν έχει αφήγημα, ο μόνος που δεν έχει να πει τίποτα και για αυτό φτάνει να κατηγορεί τα ΜΜΕ επειδή δήθεν δεν προβάλουν τις θέσεις του ενώ η πραγματικότητα είναι ότι κανείς δεν ακούει τις θέσεις του όσο και αν προβάλλονται είναι ο ΣΥΡΙΖΑ… Από εκεί και πέρα το δεύτερο επιχείρημα είναι ακόμα πιο γελοίο από το πρώτο. Είναι γελοίο και επικίνδυνο όσον αφορά την αντίληψη του για τους θεσμούς, τη δημοκρατία και τη δικαιοσύνη, γιατί αναφέρεται σε μία υπόθεση που είναι γνωστή από το 2015”, είπε ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ, Νίκος Ρωμανός, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου σχετικά με το ηχητικό Μιωνή.

“Περιμένουμε μία επίσημη απάντηση από τον κ. Τσίπρα κυρίως γιατί δεν έκανε τίποτα για όλα αυτά που γνώριζε τόσα χρόνια. Μιλάμε πλέον για παρακράτος, μιλάμε για πρακτικές συμμορίας, μιλάμε για πράγματα τα οποία νομίζω ότι είναι πρωτόγνωρα για ευρωπαϊκή χώρα, είναι πρωτόγνωρα για την Ελλάδα, για τη μεταπολίτευση και νομίζω ότι οφείλονται απαντήσεις. Οφείλονται απαντήσεις από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα”, δήλωσε μεταξύ άλλων ο κ. Ρωμανός.

Στο ερώτημα εάν θα επιστρέψουμε στο ‘89 και στο εάν θα συζητούμε αντί για την οικονομία και τα εθνικά θέματα για τον Μιωνή και τον Παπαγγελόπουλο, ο διευθυντής του Γραφείου Τύπου της ΝΔ απάντησε μεταξύ άλλων: “Δεν υπάρχει καμία διάθεση για κάτι τέτοιο. Νομίζω ότι αν γίνει αυτό που λέτε το μόνο που θα καταφέρουμε είναι τελικά να αυξηθεί η αποστροφή του κόσμου… Δεν γίνεται όταν απειλείται η δημοκρατία και όταν βλέπουμε μία κυβέρνηση να κυβερνάει με παρακράτη, αυτά να μην αναδεικνύονται και να μην πέφτει άπλετο φως και να μην αναζητούνται μέχρι τέλους οι ευθύνες. Οι πρώτοι τους οποίους συμφέρει να φύγουμε από αυτή την ατζέντα και να αναδειχθεί το θετικό αφήγημα είμαστε εμείς αλλά από την άλλη δεν πρέπει να αναβιώσουμε έτσι την πεποίθηση ότι όλα συγκαλύπτονται σε αυτή τη χώρα”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ