Προκλητικός ο Τσελίκ: Τα αστεία για σύγκρουση με την Τουρκία μπορεί να γυρίσουν μπούμερανγκ στην Ελλάδα

Σε συνέντευξη Τύπου ο εκπρόσωπος Τύπου του κυβερνώντος κόμματος ΑΚΡ της Τουρκίας Ομέρ Τσελίκ έδωσε προκλητική απάντηση στις δηλώσεις του Έλληνα υπουργού Εθνικής Άμυνας Νίκου Παναγιωτόπουλου ότι «προετοιμαζόμαστε για όλα τα ενδεχόμενα. Μέσα σε όλα τα ενδεχόμενα συμπεριλαμβάνονται ασφαλώς και η στρατιωτική εμπλοκή». Όπως είχε επισημάνει επιπλέον ο Έλληνας υπουργός «δεν θέλουμε να φτάσουμε εκεί, αλλά θέλουμε να καταστήσουμε σαφές προς πάσα κατεύθυνση ότι θα κάνουμε ό,τι χρειαστεί για να προασπίσουμε τα κυριαρχικά μας δικαιώματα σε απόλυτο βαθμό. Επομένως, ο νοών νοείτω!».

Ο Τσελίκ δίνοντας τη δική του απάντηση προειδοποίησε πως «τα περί στρατιωτικής σύγκρουσης με την Τουρκία, μπορεί να να γυρίσουν μπούμερανγκ στην Ελλάδα» και σημείωσε ότι «όλοι γνωρίζουν ότι ο τουρκικός στρατός είναι ένας από τους ισχυρότερους στρατούς στον κόσμο και ότι είναι αναμφισβήτητη η ισχύς και η αποφασιστικότητά του». Μάλιστα, σημείωσε ότι ευθύνεται η Ελλάδα για κλιμάκωση της έντασης με την Τουρκία, σημειώνοντας ότι η χώρα του είναι κράτος δικαίου.

«Λέμε στον Έλληνα υπουργό να μην κάνει τέτοια άσχημα αστεία. Εξάλλου καμία πλευρά δεν μπορεί να τα λάβει σοβαρά υπόψη της. Αυτά τα αστεία θα τους γυρίσουν μπούμερανγκ», είπε χαρακτηριστικά σχολιάζοντας τις δηλώσεις του Νίκου Παναγιωτόπουλου ο εκπρόσωπος του Ερντογάν.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ