Τι απαντά ο Θεοχάρης για το κόστος της τουριστικής καμπάνιας – ΒΙΝΤΕΟ

Για το κόστος του τηλεοπτικού σποτ και όσα υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ μίλησε στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1 ο υπουργός Τουρισμού, Χάρης Θεοχάρης. «Η αντιπολίτευση στηρίζεται σε αναπαραγωγή ψευδών ειδήσεων και δεν υπάρχει κανένα σκάνδαλο με την χρηματοδότηση όπως υποστηρίζει ο ΣΥΡΙΖΑ», είπε ο κ. Θεοχάρης, ο οποίος ανέφερε ακόμη ότι «τα 32 εκατομμύρια ευρώ που αναφέρει η αντιπολίτευση ως κόστος για την καμπάνια είναι εκτός πραγματικότητας, καθώς δε υπερβαίνουν τον ετήσιο προϋπολογισμό του ΕΟΤ. Υπάρχει μόνο δαπάνη 99.000 ευρώ, για να καλυφθεί το κόστος διαφήμισης της χώρας στο Facebook, καθώς αυτό νομικά δεν μπορεί να γίνει μέσω του ΕΟΤ».

Επανέλαβε ότι το σποτ, ως ιδέα και υλοποίηση, αποτέλεσε δωρεά του Marketing Greece στον ΕΟΤ, ενώ ανέφερε ότι ετοιμάζονται και άλλα διαφημιστικά για την προσέλκυση τουριστών, μέσω των συνήθων πρακτικών του ΕΟΤ, τα οποία θα αφορούν και την ασφάλεια έναντι του κορονοϊού.

Όπως ανέφερε, η επικεφαλής του ΕΟΤ, Άντζελα Γκερέκου, στηρίζει πλήρως την κυβερνητική προσπάθεια, ενώ η απουσία της από την εκδήλωση παρουσία του Πρωθυπουργού δεν ήταν σκόπιμη και εις ένδειξη διαφωνίας. Παραδέχθηκε πάντως ότι υπήρξε σύγκρουση στο ΔΣ του ΕΟΤ, η οποία οδήγησε σε παραίτηση τεσσάρων μελών του.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ