Πανεπιστήμιο Κύπρου: Ουδέποτε ο Κυριάκος Βελόπουλος ήταν φοιτητής μας – Τι απαντά ο ίδιος – ΦΩΤΟ

Ανακοίνωση στην οποία αναφέρει ότι ο πρόεδρος της Ελληνικής Λύσης, Κυριάκος Βελόπουλος δεν έχει πτυχίο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου εξέδωσε την Τρίτη το Ίδρυμα με τον επικεφαλής του κόμματος να απαντά λίγες ώρες αργότερα μέσω tweet.

Όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή του το Πανεπιστήμιο Κύπρου: “Έχει περιέλθει στην αντίληψή μας ότι το μέλος του Ελληνικού Κοινοβουλίου κ. Κυριάκος Βελόπουλος φέρεται να έχει λάβει το 2013 από το Πανεπιστήμιο Κύπρου πτυχίο με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό και το 2016 μεταπτυχιακό τίτλο με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία. Το Πανεπιστήμιο Κύπρου διευκρινίζει ότι ο κ. Κυριάκος Βελόπουλος ουδέποτε υπήρξε φοιτητής του και βεβαίως δεν έχει πάρει πτυχίο ή/και μεταπτυχιακό τίτλο από το Πανεπιστήμιο Κύπρου”.

Στην επίσημη ιστοσελίδα του Κυριάκου Βελόπουλου, διαβάζοντας το βιογραφικό του υπάρχει η παρακάτω αναφορά: “Το 2013 έλαβε το Πτυχίο του με ειδίκευση στην Ιστορία, Αρχαιολογία και τον Ελληνικό Πολιτισμό από το Πανεπιστήμιο Κύπρου. Το 2016 ολοκλήρωσε τις μεταπτυχιακές του σπουδές στο Πανεπιστήμιο Κύπρου, με ειδίκευση στην Επικοινωνία και Νέα Δημοσιογραφία και από το 2017 είναι υποψήφιος Διδάκτωρ Φιλοσοφίας του Πανεπιστημίου της Σόφιας.”. Ενώ το ίδιο και στο βιογραφικό του που έχει αναρτηθεί στην επίσημη ιστοσελίδα της Βουλής.

Στην ανακοίνωση του Πανεπιστημίου Κύπρου απάντησε λίγο αργότερα μέσω Twitter ο ίδιος ο πρόεδρος του κόμματος. “Έλα να τελειώνει η πλάκα με τους “χοίρους της παραδημοσιογραφίας” !Να σας πάω σε δίκη; Θα κάνει 6 χρόνια και θα λέτε ότι κυνηγάω τους “δήθεν” δημοσιογράφους ρε ξεφτίλες!”, ανέφερε ανεβάζοντας και φωτογραφία του πτυχίου που φαίνεται πως είναι μεταπτυχιακός από το “Ανοικτό Πανεπιστήμιο Κύπρου” και όχι από το Πανεπιστήμιο Κύπρου που εξέδωσε την ανακοίνωση

Δείτε τις φωτογραφίες:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ