Χατζηδάκης: Έχασα μία καλή μου φίλη από κορονοϊό – Πέθανε μόνη και αβοήθητη στη Νέα Υόρκη

Ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας, Κωστής Χατζηδάκης αποκάλυψε πως μία καλή του φίλη από τα φοιτητικά του χρόνια έχασε τη ζωή της από τον κορονοϊό.

Σε συνέντευξη που παραχώρησε στα ‘Παραπολιτικά’ και απαντώντας σε ερώτηση για το εάν υπήρξε κάποιο κρούσμα κορονοϊού στο στενό σας οικογενειακό, φιλικό ή επαγγελματικό περιβάλλον είπε: “Δυστυχώς ναι. Ένας πολύ φίλος και συνεργάτης μου ταλαιπωρήθηκε αρκετά με πνευμονία εξαιτίας του κορονοϊού. Αλλά ακόμα περισσότερο μια αγαπημένη φίλη από τα φοιτητικά χρόνια, που ζούσε στην Αμερική, χάθηκε από αυτόν τον αόρατο εχθρό, μόνη και αβοήθητη στη Νέα Υόρκη”.

Αναφερόμενος στον γιο του, Γιάννη, ο υπουργός Περιβάλλοντος και Ενέργειας σημείωσε πως: “Τόσο για την Πόπη όσο και για μένα είναι το κέντρο της προσοχής Τώρα είναι η περίοδος που αρχίζουμε να επικοινωνούμε με λέξεις και με φράσεις. Τη μια μας λέει ότι αυτό είναι απίθανο. Την άλλη διαπιστώνει ότι ο μπαμπάς, η μαμά και ο Γιάννης είμαστε οικογένεια. Έχει μάθει να επαναλαμβάνει αυτές τις μέρες το τραγούδι ‘Θα κάτσω σπίτι’ και τη ‘Γάτα τη σερενάτα’. Και, φυσικά, αναγνωρίζει το logo του υπουργείου και όποτε το βλέπει λέει ‘υπουργείο Περιβάλλοντος και Ενέργειας'”.Πηγή πληροφοριών: Παραπολιτικά

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ