Μητσοτάκης: Περνάμε στη δεύτερη φάση με σταδιακή αποκλιμάκωση των μέτρων

“Στη σταδιακή αποκλιμάκωση των μέτρων, καθώς σήμερα είμαστε πιο έτοιμοι. Μπορούμε να κάνουμε περισσότερα τεστ, η Πολιτική Προστασία ενισχύεται κι άλλo”, τόνισε ο Κυριάκος Μητσοτάκης και πρόσθεσε:

“Δεν πρόκειται για τον επίλογο της περιπέτειας, αλλά για μια συνέχεια. Θα το ξαναπώ: Η έξοδος από την καραντίνα θα γίνεται βήμα – βήμα. Κανείς δεν μπορεί να αποκλείσει μια πιθανή αναζωπύρωση της απειλής. Στόχος μας θα είναι να την εντοπίζουμε γρήγορα, ώστε οι όποιοι νέοι περιορισμοί να έχουν τοπικό χαρακτήρα και να μην αφορούν όλη την επικράτεια. Το σχέδιο μας για το επόμενο δίμηνo είναι εξαιρετικά αναλυτικό και επεξεργασμένο. Είναι όμως αυτό που δηλώνει η λέξη: Σχέδιο. ‘Αρα, θα υπόκειται σε αναθεωρήσεις, ανάλογα με τις εξελίξεις των πραγμάτων και τις οδηγίες των ειδικών. Και μόνο η πειθαρχία του κάθε πολίτη θα είναι αυτή που θα κρίνει την επιτυχία του.

Τηρούμε σχολαστικά τα μέτρα ατομικής υγιεινής, δεν κάνουμε χειραψίες, κρατάμε αποστάσεις, μένουμε μέσα αν έχουμε βήχα ή πυρετό. Ακούμε συμβουλές ειδικών για προστατευτική μάσκα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ