Λιβανός στον Realfm 97,8: Δεν θα έπρεπε ο ΣΥΡΙΖΑ να σπεκουλάρει πάνω στην αγωνία γονέων και παιδιών

“Δεν θα έπρεπε ο ΣΥΡΙΖΑ να σπεκουλάρει πάνω στην αγωνία των γονέων και των παιδιών. Άκουσα και τον κ. Χαρίτση νωρίτερα, ο οποίος ουσιαστικά ήταν δύο τόνους κάτω από τους υπόλοιπους συναδέλφους του, αλλά νομίζω ότι ο ΣΥΡΙΖΑ έχει βρει αυτή τη στιγμή το θέμα των σχολείων για να επουλώσει την πληγή με το υποτιθέμενο σκάνδαλο που δεν βγήκε πριν με τα ΚΕΚ. Η απάντηση από την Πολιτεία θα έρθει από την συνεργασία με τους υπεύθυνους, με την επιτροπή για την Δημόσια Υγεία που όλοι γνωρίζουμε και εμπιστευόμαστε και θα δούμε και την διεθνή εμπειρία. Την τελική απόφαση θα πάρει ο Πρωθυπουργός και το επιτελείο” δήλωσε στον Realfm 97,8 ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ, Σπήλιος Λιβανός.

Μιλώντας στον Νίκο Χατζηνικολάου ανέφερε ότι “ακούμε πολλές προβλέψεις, το οικονομικό επιτελείο και ο ίδιος ο Πρωθυπουργός έχουν πολύ καλή εικόνα για τα οικονομικά. Η Morgan Stanley, όπως και άλλοι, λέει και κάτι άλλο. Λέει ότι αυτή η κρίση δεν θα τελειώσει γρήγορα. Για να γυρίσουμε εκεί που ήμασταν πριν, μπορεί να πάρει και δύο χρόνια”.

“Δεν μπορεί κανείς αυτή τη στιγμή να γνωρίζει ποια θα είναι η νέα μας πραγματικότητα. Εμείς προετοιμαζόμαστε για αυτήν, αντιμετωπίζοντας πρώτον την υγειονομική κρίση, δεύτερον κοιτάμε τα ταμειακά διαθέσιμα του κράτους, για να καλύψουμε μισθούς και συντάξεις, πράγμα για το οποίο δεν σκέφτεται καθόλου ο ΣΥΡΙΖΑ. Προσπαθούμε και βλέπουμε καλά αποτελέσματα όσοι μπορούν και έχουν δραστηριότητα να πληρώνουν κανονικά την εφορία, ώστε να υπάρχουν έσοδα. Πρέπει να έχει το κράτος ρεζέρβα για να μπορεί να ρίχνει σταδιακά χρήματα στην αγορά. Αυτό το σταδιακά, η αντιπολίτευση το θεωρεί αρνητικό για κάποιον λόγο” σημείωσε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ