Πάιατ: Εξαιρετικά ικανή η προσέγγιση της ελληνικής κυβέρνησης κατά του κορoνοϊού

Καλά τα νέα από την Ελλάδα επισημαίνει για την κατάσταση που επικρατεί στη χώρα μας σχετικά με τον κορονοϊό, ο πρεσβευτής των ΗΠΑ στην Ελλάδα Τζέφρι Πάιατ και προτρέπει στην παρακολούθηση της προχθεσινής συνέντευξης του πρωθυπουργού στο CNN.

«Καλά νέα από την Ελλάδα. Αξίζει να παρακολουθήσετε όλη τη συνέντευξη του πρωθυπουργού Κυριάκου Μητσοτάκη στη δημοσιογράφο του CNΝ, Κριστιάν Αμανπούρ, για μια αίσθηση της εξαιρετικά ικανής, τεχνοκρατικής προσέγγισης που η κυβέρνηση έχει επιδείξει για την κοινή πρόκληση του κορονοϊού. Σε αυτό είμαστε όλοι μαζί» έγραψε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Twitter, o Τζέφρι Πάιατ.

Σε νεότερη ανάρτησή του, ο Αμερικανός πρέσβης συγχαίρει τον υπουργό Τουρισμό Χάρη Θεοχάρη και την Google για τη σημερινή έναρξη της πλατφόρμας «Greece From Home», που «επιτρέπει σε όλους να απολαύσουν το καταπληκτικό τοπίο, την ιστορία και τον πολιτισμό της Ελλάδας από το σπίτι», όπως σημειώνει.

Τονίζει επίσης πως αυτή η πρωτοβουλία είναι ένα άλλο αποτέλεσμα της αμερικανικής και της ελληνικής συνεργασίας στην καινοτομία.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ