Παναγιωτόπουλος: Λίγο πάνω από 20 τα κρούσματα κορονοϊού στις Ένοπλες Δυνάμεις – ΒΙΝΤΕΟ

Σε λίγο πάνω από 20 ανέρχονται τα κρούσματα του κορονοϊού έως τώρα στις Ένοπλες Δυνάμεις. Όπως τόνισε ο υπουργός Εθνικής Άμυνας, Νίκος Παναγιωτόπουλος στην ΕΡΤ1, “είναι λίγο περισσότερα από 20 τα κρούσματα σε μια κοινότητα που αποτελείται από 120.000 στελέχη των Ενόπλων Δυνάμεων και στρατεύσιμων και αυτό σε συνθήκες κανονικής λειτουργίας”.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος απάντησε και για το δημοσίευμα της εφημερίδας “Αυγή” που κάνει λόγο για καταγγελίες φαντάρων και για ανεπαρκή μέτρα προστασίας στον στρατό, λέγοντας χαρακτηριστικά ότι το “πεδίο αυτό δεν προσφέρεται για αντιπολίτευση και μάλιστα για ανεύθυνη αντιπολίτευση”. Όπως είπε ο ίδιος, “οι Ένοπλες Δυνάμεις δεν έχουν την πολυτέλεια να μένουν στο σπίτι, ωστόσο οφείλουμε να λάβουμε όλα τα απαραίτητα μέτρα και το πράττουμε για τη λειτουργία τους”.

Ο κ. Παναγιωτόπουλος ανέφερε ότι στο πλαίσιο των περιοριστικών μέτρων που λαμβάνονται για τη μείωση του συνωστισμού αναβάλλεται η κατάταξη των στρατευσίμων που ήταν προγραμματισμένη για τις αρχές Μαΐου. Οι υπόχρεοι θητείας θα παρουσιαστούν το πρώτο 15ήμερο του Ιουνίου, όπως ανακοινώθηκε και από το ΓΕΕΘΑ.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ1:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ