Συγχαρητήρια Αυγενάκη στον Εγγλεζάκη

Συγχαρητήρια στον Κώστα Εγγλεζάκη, για την επίτευξη του ορίου πρόκρισης στους Ολυμπιακούς του Τόκιο στα 800μ. ελεύθερο, αλλά και στους αθλητές του καράτε, που κατέκτησαν τρία μετάλλια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων της Βουδαπέστης, έδωσε μέσω social media ο υφυπουργός Αθλητισμού, Λευτέρης Αυγενάκης.

«Συγχαρητήρια στον κολυμβητή Κώστα Εγγλεζάκη για την εξασφάλιση της συμμετοχής του στα 800μ. ελεύθερο στο @Tokyo2020. Έγινε ο 24ος της ελληνικής αποστολής και για όλους τους, αλλά και όσους ακόμα τα καταφέρουν στη συνέχεια, θα ανακοινωθεί σύντομα η έμπρακτη στήριξη της Πολιτείας», έγραψε στο twitter ο υφυπουργός Αθλητισμού για την επιτυχία του 19χρονου κολυμβητή στη Νίκαια της Γαλλίας, όπου μάλιστα κατέρριψε και το πανελλήνιο ρεκόρ του Σπύρου Γιαννιώτη.

«Εξαιρετική εμφάνιση του ελληνικού καράτε στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U21 στη Βουδαπέστη! Συγχαρητήρια στον χρυσό Κωνσταντίνο Μαστρογιάννη και στους ασημένιους Αντωνία Μωυσίδου και Χρήστο-Στέφανο Ξένο. Το μέλλον τους ανήκει», αναφέρει η ανάρτηση του κ. Αυγενάκη για τις επιτυχίες της ελληνικής αποστολής στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Νέων του καράτε.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ