Μητσοτάκης σε Κραμπ – Καρενμπάουερ: Η Ελλάδα πρέπει να συμμετέχει στα επόμενα στάδια για τη Λιβύη

Η Ελλάδα πρέπει να είναι παρούσα στα επόμενα στάδια της διαδικασίας για τη Λιβύη, τόνισε ο πρωθυπουργός, Κυριάκος Μητσοτάκης, στην υπουργό Άμυνας της Γερμανίας και πρόεδρο του Χριστιανοδημοκρατικού Κόμμας, Ανεγκρέτ Κραμπ-Κάρενμπάουερ, σύμφωνα με κυβερνητικές πηγές.

Κατά τη συνάντηση που είχε με τον Γάλλο υπουργό Οικονομικών, Μπρουνό Λεμέρ, ο πρωθυπουργός αναφέρθηκε στην ανάγκη μείωσης των πρωτογενών πλεονασμάτων και μεταφοράς των υπερ-πλεονασμάτων από το ένα οικονομικό έτος στο επόμενο, αναφέρθηκε ο πρωθυπουργός κατά τη διάρκεια της συνάντησής του με τον υπουργό Οικονομικών της Γαλλίας, Μπρουνό Λεμέρ, σύμφωνα με τις ίδιες πηγές.

Ενόψει και της συνάντησης του πρωθυπουργού με τον Γάλλο Πρόεδρο Εμανουέλ Μακρόν στο Παρίσι στις 29 Ιανουαρίου, οι δυο άνδρες συζήτησαν για το οικονομικό και επενδυτικό forum με θέμα την ελληνική οικονομία, που θα πραγματοποιηθεί την ίδια ημέρα στη γαλλική πρωτεύουσα.

Ο κ. Μητσοτάκης εξέφρασε προς τον κ. Λεμέρ την ικανοποίησή του και την εκτίμηση του ελληνικού λαού για τη στήριξη της Γαλλίας όσον αφορά τις τελευταίες εξελίξεις στη Μεσόγειο.

Πηγή πληροφοριών: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ