Φρουζής: Η Τουλουπάκη ήθελε να της πω αυτά που ήθελε να ακούσει για τους δέκα πολιτικούς

Του Γιώργου Λυκουρέντζου

Γύρω από την άτυπη συνάντηση με την εισαγγελέα κατά της Διαφθοράς Ελένη Τουλουπάκη περιστρέφεται η σημερινή κατάθεση του άλλοτε ισχυρού άνδρα της Novartis Κωνσταντίνο Φρουζή στην επιτροπή προκαταρκτικής εξέτασης στη Βουλή.

Σύμφωνα με πληροφορίες ο κ. Φρουζής επιμένει ότι η κα Τουλουπάκη δεν ήθελε να ακούσει την αλήθεια όπως την εννοούσε ο ίδιος ,αλλά αυτά που η ίδια ήθελε να ακούσει για τους δέκα πολιτικούς.

Σε άλλο μέρος της κατάθεσής του ο κ. Φρουζής φέρεται σύμφωνα με τις ίδιες πληροφορίες να αποκάλυψε ότι πριν από το 2015 είχε συναντήσεις ως Πρόεδρος του Συνδέσμου Φαρμακευτικών Επιχειρήσεων είχε συναντήσεις και με στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ ακόμα και στα γραφεία του κόμματος στην Κουμουνδούρου.

Ο Κωνσταντίνος Φρουζής φέρεται να είπε ότι «με τον Σταθάκη συναντήθηκα τρεις φορές, συναντήθηκα με το τμήμα της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ το αρμόδιο για την υγεία, πήγα και στην Κουμουνδούρου και συναντήθηκα αρκετές φορές με τον Ξανθό».

Απαντώντας σε ερωτήσεις βουλευτών ο κ. Φρουζής διαψεύδει με κατηγορηματικό τρόπο τις καταθέσεις των προστατευομένων μαρτύρων για χρηματισμό πολιτικών.Πηγή; real.gr

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ