Ραγκούσης: Συγχαρητήρια στην Αντιτρομοκρατική για την εξάρθρωση της “Επαναστατικής Αυτοάμυνας” – Η απάντηση στη ΝΔ

“Για μία ακόμη φορά αξίζουν συγχαρητήρια στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία για τη νέα εξάρθρωση τρομοκρατικής οργάνωσης, αυτή τη φορά, της ‘Οργάνωσης Επαναστατικής Αυτοάμυνας’”, δήλωσε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ, Γιάννης Ραγκούσης.

“Η νέα αυτή επιτυχία της αντιτρομοκρατικής υπηρεσίας έρχεται, μεταξύ άλλων, σε συνέχεια της σύλληψης τον Ιούνιο του 2019 στελεχών της τρομοκρατικής οργάνωσης Πυρήνων της Φωτιάς Δημητράκη-Σακκά όπως και της εξάρθρωσης της ακροδεξιάς τρομοκρατικής οργάνωσης Compat 18, το 2018. Η αντιτρομοκρατική Υπηρεσία συνεχίζει να κάνει μια δουλειά βάθους και εκτός δημοσιότητας με σημαντικά αποτελέσματα”, σημείωσε ο κ. Ραγκούσης και πρόσθεσε:

“Αυτό που χρειάζεται επιτέλους να κάνει και η κυβέρνηση είναι να χειριστεί τα θέματα της ασφάλειας με υπευθυνότητα και χωρίς λαϊκισμούς και προπαγανδιστικούς θεατρινισμούς”.

Την ίδια ώρα ο κ. Ραγκούσης εξαπέλυσε επίθεση κατά της ΝΔ αναφορικά με ανακοίνωση που εξέδωσε νωρίτερα το κυβερνών κόμμα περί “αφωνίας του ΣΥΡΙΖΑ”, στον απόηχο της εξάρθρωσης της τρομοκρατικής οργάνωσης.

“Είναι ντροπή αυτή η φθηνή προπαγάνδα τους, όχι απέναντι σε εμάς, αλλά απέναντι στους κόπους της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας. Απέναντι στην τόσο φθηνή προπαγανδιστική τακτική του Μεγάρου Μαξίμου για δήθεν αφωνία, έχουμε απλώς να παραθέσουμε τις χθεσινές δηλώσεις μας οι οποίες προφανώς τυχαία (;) αγνοήθηκαν και από το ΑΠΕ και από τη δημόσια τηλεόραση”, ανέφερε ο τομεάρχης Προστασίας του Πολίτη της Κ.Ο. του ΣΥΡΙΖΑ και σημείωσε:

“Η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη ευτελίζει τους κόπους και τις νέες επιτυχίες της Αντιτρομοκρατικής Υπηρεσίας σε ευκαιρία για «τρολάρισμα» επιπέδου «Ομάδας Αλήθειας». Είναι πάντως ντροπή τους όχι απέναντι σε εμάς, αλλά απέναντι στην Αντιτρομοκρατική Υπηρεσία και τα στελέχη της Ελληνικής Αστυνομίας”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ