Μαρκόπουλος στον Realfm για προκαταρκτική: Ίσως θα πρέπει να φοβόμαστε και για τη σωματική μας ακεραιότητα

«Δεν είχαμε διαλόγους, είχαμε μονόλογο και συγκεκριμένα ύβρεις σε βάρος μας από μία και συγκεκριμένη πλευρά, από την πλευρά του κ. Πολάκη και του κ. Τζανακόπουλου. Πολάκης είναι ό,τι θέλει λέει. Ίσως θα πρέπει να φοβόμαστε και για την σωματική μας ακεραιότητα γιατί δεν είναι μόνο το τι είπαν αλλά και πως ενήργησαν. Αποτελεί ντροπή και να το συζητάμε πλέον. Θα πρέπει να ντρέπονται για τη χθεσινή τους στάση, ήταν απαράδεκτο αυτό που έγινε στο χώρο του κοινοβουλίου», δήλωσε στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή “τεντιμπόηδες” με τον Μάνο Νιφλή και τον Άκη Παυλόπουλο ο βουλευτής της ΝΔ και μέλος της προκαταρκτικής επιτροπής για τον Δημήτρη Παπαγγελόπουλο, Δημήτρης Μαρκόπουλος.

«Εμείς με τον κ. Πλεύρη, ούτε απαντήσαμε, δεν προβήκαμε σε χαρακτηρισμούς απλά φύγαμε. Ποιοι είναι οι ακραίοι σε αυτήν τη διαδικασία. Ο κ. Τζανακόπουλος ήταν ιδιαίτερα εριστικός σε όλη τη διάρκεια της διαδικασίας και καταφέρθηκε και κατά του προέδρου της επιτροπής, του κ. Μπούγα». πρόσθεσε ο κ. Μαρκόπουλος, διευκρινίζοντας ότι «η αλήθεια είναι μία και μοναδική. Από τη στιγμή που έχουν κάνει οι ίδιοι συγκεκριμένες ενέργειες και μπορούν ως μάρτυρες να φωτίσουν μία υπόθεση που αφορά έναν πρώην υπουργό τους. Θα φωτίσουν μία διαδικασία για να δείξουμε κατά πόσο ο κ. Παπαγγελόπουλος έχει κάνει κάτι ή δεν έχει κάνει. Υπάρχουν οι διαδικασίες που δεν μπορούμε να τις υπερβούμε αν τους θέλουμε ως μάρτυρες, εκτός αν δεν θέλουν να καταθέσουν ως μάρτυρες να φωτίσουν την υπόθεση. Πιστεύω όπως και η πλειοψηφία ότι ο κ. Πολάκης και ο κ. Τζανακόπουλος έχουν να προσφέρουν ως μάρτυρες στη διαδικασία».

«Πρέπει να γίνει κατανοητό ότι διάθεσή μας είναι να πάμε θεσμικά και να φωτίσουμε τα πράγματα», κατέληξε ο κ. Μαρκόπουλος.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ