Μητσοτάκης σε βουλευτές της ΝΔ: Δεν θα έρθετε ποτέ στη θέση να αναγκαστείτε να κάνετε στροφή 180 μοιρών

“Η συνοχή της Κ.Ο. πρέπει να είναι αρραγής. Χαίρομαι που βλέπω μια ομάδα που είναι πολύ δεμένη. Όσα νομοσχέδια θα έρθουν στη Βουλή, θα είναι σε πλήρη στοίχιση με αυτά που λέγαμε προεκλογικά. Δεν θα έρθετε ποτέ στη θέση να αναγκαστείτε να κάνετε στροφή 180 μοιρών”, διαβεβαίωσε ο Κυριάκος Μητσοτάκης τους βουλευτές της Νέας Δημοκρατίας, που εκλέχθηκαν για πρώτη φορά στις εκλογές της 7ης Ιουλίου, και τους οποίους υποδέχτηκε χθες στο Μέγαρο Μαξίμου.

Σύμφωνα με πληροφορίες από το Μέγαρο Μαξίμου, που επικαλείται το ΑΠΕ-ΜΠΕ, η συζήτηση διεξήχθη στο μπαλκόνι του πρώτου ορόφου και συνεχίστηκε στο πρωθυπουργικό γραφείο και, μεταξύ άλλων, υπήρξε ιδιαίτερη αναφορά στο μεταναστευτικό και τη διαχείριση του ζητήματος από την κυβέρνηση. “Εμείς ακολουθούμε άλλη πολιτική. Πιο αυστηρή. Δεν ακολουθούμε την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ”, σημείωσε χαρακτηριστικά ο Πρωθυπουργός αναφερόμενος στο μεταναστευτικό.

Έντονα συζητήθηκε επίσης και το γεγονός της ανανέωσης της Κοινοβουλευτικής Ομάδας της ΝΔ, με τον κ. Μητσοτάκη να αναφέρει πως βούλησή του είναι οι νέοι βουλευτές να είναι εισηγητές στα νομοσχέδια που θα έρθουν στη Βουλή.

Σημειώνεται πως το 40% των βουλευτών της ΝΔ εκλέχτηκε για πρώτη φορά στις εκλογές του Ιουλίου. Συγκεκριμένα, οι 59 από τους 158 βουλευτές που έχει η ΝΔ στη Βουλή, εισήλθαν για πρώτη φορά στο Κοινοβούλιο με μέσο ηλικιακό όρο τα 49 έτη. Πρόκειται για 50 άνδρες και εννέα γυναίκες.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ