Οι χαλαρές στιγμές των πολιτικών αρχηγών πριν από την κάλπη – ΦΩΤΟ – ΒΙΝΤΕΟ

Λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες των εθνικών εκλογών οι πολιτικοί αρχηγοί είχαν την ευκαιρία να περάσουν μερικές στιγμές χαλάρωσης με συνεργάτες και δημοσιογράφους.

Για ούζα στο Λαύριο ο Τσίπρας – Η βόλτα στην περιοχή, οι selfies και η απάντηση για τις… διακοπές

Ο Αλέξης Τσίπρας παρέθεσε το καθιερωμένο γεύμα στους δημοσιογράφους που καλύπτουν το κυβερνητικό ρεπορτάζ. Ο Πρωθυπουργός επέλεξε αυτήν τη φορά το Λαύριο, όπου έφτασε λίγο μετά τις 12 το μεσημέρι, συνοδευόμενος από υποψήφιους βουλευτές και τοπικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ. Ο κ. Τσίπρας, φορώντας ένα λευκό πουκάμισο, έκανε βόλτα στους δρόμους της περιοχής και έβγαλε selfie με πολίτες.

Ιδιαίτερα χαλαρός και με καλή διάθεση, δήλωσε αισιόδοξος για τις εκλογές, ενώ εκτίμησε ότι οι καιρικές συνθήκες δεν θα επηρεάσουν πολύ το ποσοστό της αποχής καθώς πιστεύει ο κόσμος θα πάει να ψηφίσει.

Ο κ. Τσίπρας ρωτήθηκε από τους δημοσιογράφους εάν προγραμματίζει τις διακοπές του για το επόμενο διάστημα. «Την απάντηση θα σας την δώσω τη Δευτέρα, όταν θα γνωρίζουμε το αποτέλεσμα» τους είπε χαρακτηριστικά.

Δείτε το βίντεο του ΑΝΤ1Σε καφέ στο Παγκράτι το προεκλογικό γεύμα του Μητσοτάκη με τους δημοσιογράφους

Με τους δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ της ΝΔ γευμάτισε στο Παγκράτι ο Κυριάκος Μητσοτάκης ως είθισται παραμονή των εκλογών. Ο πρόεδρος της ΝΔ, παρότι δεν δηλώνει προληπτικός, επέλεξε το ίδιο μουσικό καφενείο, στο οποίο είχε παραθέσει το καθιερωμένο γεύμα πριν από τις ευρωεκλογές.

Ο κ. Μητσοτάκης ήτα ευδιάθετος και αισιόδοξος για το εκλογικό αποτέλεσμα ενώ η συζήτηση με τους πολιτικούς συντάκτες ήταν σε χαλαρό κλίμα. Αστειεύτηκε με τους δημοσιογράφους, ενώ δέχθηκε βροχή ερωτήσεων για το αποτέλεσμα και την επόμενη ημέρα. Όταν δεν θέλω να απαντάω, θα αρχίζω να τρώω, τους είπε γελώντας ο κ. Μητσοτάκης.

Επίσης διαμαρτυρήθηκε ότι εδώ και λίγα 24ωρα αναζητά λίγες ώρες για να κοιμηθεί, καθώς δεν προλαβαίνει. Αυτό που επισημαίνει ο πρόεδρος της ΝΔ είναι πως οι πολίτες πρέπει να προσέλθουν μαζικά στις κάλπες και να νικήσουν τις παραλίες.

Χαλαρές στιγμές για τη Φώφη Γεννηματά στην Ηλιούπολη

Η Φώφη Γεννηματά συναντήθηκε με δημοσιογράφους που καλύπτουν το ρεπορτάζ του Κινήματος Αλλαγής, σε ουζερί στην Ηλιούπολη. Η κ. Γεννηματά , συνοδευόμενη από υποψηφίους βουλευτές και στελέχη του κόμματος, πέρασε στιγμές χαλάρωσης λίγο πριν ανοίξουν οι κάλπες. Η Φώφη Γεννηματά εμφανίστηκε αισιόδοξη και ικανοποιημένη με την προεκλογική εκστρατεία που έκανε το ΚΙΝΑΛ.

Στο εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στον Πειραιά ο Κουτσούμπας – Οι μεζέδες και τα ψωμάκια σε σχήμα… σφυροδρέπανου

Το εκλογικό περίπτερο του ΚΚΕ στον Πειραιά επισκέφθηκε ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ, Δημήτρης Κουτσούμπας. Ο ΓΓ της ΚΕ του ΚΚΕ είχε μια χαλαρή συζήτηση με τους παρευρισκόμενους, ενώ ευχήθηκε καλή δύναμη για τους αγώνες που έρχονται.

Στη συνέχεια ο κ. Κουτσούμπας συνοδευόμενους από τα μέλη του ΚΚΕ και της ΚΝΕ, υποψήφιους βουλευτές, καλλιτέχνες και συνεργαζόμενους με το Κόμμα, πέρασε μέσα από το εμπορικό κέντρο του Πειραιά και έπειτα κατευθύνθηκε σε μεζεδοπωλείο της περιοχής. Εκεί, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ, υπήρξε ένα αστείο στιγμιότυπο, καθώς το κατάστημα είχε φτιάξει ψωμάκια σε σχήμα σφυροδρέπανου τα οποία προσέφερε στον κ. Κουτσούμπα.

Τον Δ. Κουτσούμπα συνόδευσαν όλοι οι βουλευτές του ΚΚΕ από την Α’ και Β’ Περιφέρεια Πειραιά, η επικεφαλής του ψηφοδελτίου Επικρατείας Αλέκα Παπαρήγα και πολυμελής αντιπροσωπεία του ΠΓ της ΚΕ του ΚΚΕ.

Μεταξύ άλλων, παραβρέθηκαν ο Θάνος Μικρούτσικος, ο Κώστας Καζάκος, η Ελένη Γερασιμίδου, ο Βαγγέλης Ξένος, η Αγγελική Ξένου, η Ελένη Ράντου, ο Στάθης Δρογώσης, η Γιώτα Βέη, ο τενόρος Σταμάτης Περής, η Λίλα Καφαντάρη, η Γιώτα Βέη και ο Μιχάλης Λεάνης.

Δείτε το βίντεο του OPEN

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ