ΝΔ: Καταρρίφθηκαν ενώπιον της Αχτσιόγλου τα fake news που διακινεί ο ΣΥΡΙΖΑ

Στην αντεπίθεση πέρασε η Νέα Δημοκρατία με αφορμή την ανακοίνωση της Έφης Αχτσιόγλου, με την οποία καλούσε τους τηλεοπτικούς σταθμούς «να μην αποκρύψουν το επίμαχο βίντεο με τη δήλωση του κ. Μητσοτάκη ότι θα σαρώσει ως οδοστρωτήρας τα εμπόδια στην επιχειρηματικότητα».

Σε ανακοίνωσή της, η Πειραιώς σημειώνει πως «η μελλοντική εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, κ. Έφη Αχτσιόγλου έχασε σήμερα την ψυχραιμία της, όταν με βίντεο που προέβαλε ο τηλεοπτικός σταθμός Alpha καταρρίφθηκαν ενώπιόν της τα fake news που διακινεί ο ΣΥΡΙΖΑ και η ίδια για την δήθεν επταήμερη εργασία».

Σύμφωνα με τη Νέα Δημοκρατία: «Στη συνολική τοποθέτηση του Κυριάκου Μητσοτάκη που προέβαλε ο Alpha, από πουθενά δεν προέκυψε καμία απολύτως αναφορά για τη δήθεν επταήμερη εργασία, όπως θέλησαν για μια ακόμη φορά να διακινήσουν τα τρολς του ΣΥΡΙΖΑ με κοπτοραπτική. Ενοχλημένη η κ. Αχτσιόγλου που καταρρίφθηκαν τα fake news της, αξίωσε εκ των υστέρων απ’ όλους τους τηλεοπτικούς σταθμούς να αναμεταδώσουν το ψεύτικο μονταρισμένο βίντεο του Μαξίμου, στο οποίο ο κ. Μητσοτάκης εμφανίζεται τάχα να απαντά σε επιχειρηματία για το συγκεκριμένο θέμα, κάτι που δεν συνέβη ποτέ».

Καταλήγοντας, η Πειραιώς καλεί επίσης τους τηλεοπτικούς σταθμούς «να προβάλουν όποια αποσπάσματα επιθυμούν από την τοποθέτηση του κ. Μητσοτάκη στη συνάντησή του με τους παραγωγικούς φορείς της Κω. Διότι έτσι, όλοι πια θα καταλάβουν τις μεθόδους με τις οποίες η απερχόμενη κυβέρνηση εξακολουθεί να κατασκευάζει fake news, αδυνατώντας να συνειδητοποιήσει το μήνυμα που της έστειλαν οι πολίτες στις πρόσφατες εκλογές».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ