Θεοδωράκης: Το Ποτάμι θα είναι η έκπληξη των εκλογών – ΒΙΝΤΕΟ

«Το Ποτάμι θα είναι ηέκπληξη των εκλογών» επισήμανε ο Σταύρος Θεοδωράκης μιλώντας στο κεντρικό δελτίο ειδήσεων του ΣΚΑΪ και τη Σία Κοσιώνη.

Λέγοντας ότι «τώρα αποφασίζουν οι πολίτες» ο επικεφαλής του Ποταμιού αμφισβήτησε τις δημοσκοπήσεις, σημειώνοντας ότι υπάρχει μεγάλο ποσοστό αναποφάσιστων πολιτών οι ψήφοι των οποίων έρχονται την τελευταία στιγμή.

Δήλωσε δε ότι «οι πολίτες που δεν θέλουν να ψηφίσουν ΣΥΡΙΖΑ δεν χρειάζεται να μαυρίσουν την ψυχή τους ψηφίζοντας Δεξιά… Υπάρχει το Ποτάμι».

«Το Ποτάμι έχει κάνει λάθη, εγώ έχω κάνει λάθη, αλλά στις απόψεις μας ήμασταν σταθεροί, δεν υποκύψαμε στις ιδεοληψίες της Δεξιάς ή της Αριστεράς» τόνισε.

Ερωτηθείς αν φλερτάρει με τον Αλέξη Τσίπρα ή την Κυριάκο Μητσοτάκη, ο κ. Θεοδωράκης τόνισε ότι στο Ποτάμι υπάρχει συνεχές φλερτ με την Ευρώπη, και δεν ορίζεται με αριστερούς και δεξιούς κανόνες. «Είναι και η πολιτική του Μακρόν… Είναι αριστερός ή δεξιός; ποιος μπορεί να τον ορίσει;» διερωτήθηκε.

Όπως διευκρίνισε ο κ. Θεοδωράκης, «το συνέδριο του Ποταμιού αποφάσισε ότι είναι υπέρ μιας προοδευτικής φιλελεύθερης διακυβέρνησης». Δείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ