Μηταράκης: Έσπασαν το οικογενειακό μου αυτοκίνητο – Τι είπα στην Παπακώστα – ΒΙΝΤΕΟ

“Οι γνωστοί – άγνωστοι που έχουν κάνει τα ελληνικά Πανεπιστήμια βάση οργάνωσης παραβατικής συμπεριφοράς ήταν στην Πάντειο, περίπου 40 άτομα γύρω στις 20:45, ενώ υπήρχε προεκλογική εκδήλωση για τις δημοτικές εκλογές της ΝΔ παρουσία του πρώην Πρωθυπουργού κ. Αντώνη Σαμαρά, αλλά και άλλων βουλευτών και πρώην υπουργών, αυτά τα 40 άτομα πέρασαν κάτω από την υπόγεια διάβαση της Συγγρού, ανενόχλητοι έσπασαν αυτοκίνητα, βιτρίνες και έφυγαν χωρίς να γίνει καμία προσαγωγή, καμία σύλληψη” δήλωσε ο βουλευτής της ΝΔ, Νότης Μηταράκης, στην εκπομπή “Για την Ελλάδα” με τον Σπύρο Χαριτάτο.

“Εγώ αμέσως ενημερώθηκα, βγήκα από την αίθουσα, είδα το προσωπικό μου αυτοκίνητο, το οικογενειακό μου αυτοκίνητο να είναι κατεστραμμένα τα τζάμια του. Πήγα δίπλα σε ένα ξενοδοχείο, στο οποίο ήταν η κ. Παπακώστα εκείνη τη στιγμή, η υπουργός Προστασίας του Πολίτη, και την ενημέρωσα για το τι συμβαίνει” ανέφερε.

“Της είπα ότι εδώ ενώ εμείς μιλάμε και κάνουμε πολιτικές εκδηλώσεις και είμαστε προεκλογικά για τις ευρωεκλογές, οι γνωστοί άγνωστοι βγαίνουν από τα πανεπιστήμια, τα σπάνε και γυρνάνε πίσω ανενόχλητοι και αυτό είναι κάτι που δεν μπορεί να συνεχίζεται. Δεν μπορεί να είμαστε η μοναδική ευρωπαϊκή πόλη και χώρα, στην οποία φαινόμενα ανομίας έχουν γίνει καθημερινότητα. Ρώτησα τον επικεφαλής της αστυνομικής δύναμης αν έχει ειδοποιηθεί ο εισαγγελέας και αν θα γίνει επέμβαση στην Πάντειο. Μάλλον τους φάνηκε περίεργο το ερώτημά μου, για κάτι που στο μυαλό κάποιων είναι συνηθισμένο” πρόσθεσε.

“Η κ. Παπακώστα μου είπε ευγενικά ότι θα το διερευνήσει. Πάντως δεν είδαμε κάτι, δεν έχει γίνει καμία σύλληψη” τόνισε.

Δείτε το βίντεο από την ΕΡΤ:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ