Μητσοτάκης σε Γεννηματά: Καλιμπράρετε λίγο τις ίσες αποστάσεις, στην ίδια κυβέρνηση ήμασταν – Τι απάντησε η πρόεδρος του ΚΙΝΑΛ – ΒΙΝΤΕΟ

Κόντρα ξέσπασε ανάμεσα στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη και την επικεφαλής του ΚΙΝΑΛ Φώφη Γεννηματά κατά τη διάρκεια της ομιλίας του αρχηγού της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης κατά τη συζήτηση για την παροχή ψήφου εμπιστοσύνης στην Κυβέρνηση.«Μας ενδιαφέρει η οικογένεια που δικαιούται δωρεάν πρόσβαση σε παιδικούς σταθμούς, πρόσθετο αφορολόγητο για τα παιδιά και ενίσχυση 2.000 ευρώ για κάθε νέα γέννηση, χαιρετίζω και την κα. Γεννηματά που προσχώρησε πρόσφατα στη συζήτηση για τη σημασία του δημογραφικού», είπε ο κ. Μητσοτάκης. Και η αναφορά αυτή προκάλεσε την αντίδραση της προέδρου της ΔΗ.ΣΥ. Υπήρξαν φωνές από τα έδρανα του Δημοκρατικής Συμπαράταξης με τον κ. Μητσοτάκη να απαντά: «Εντάξει, εντάξει… Όλα εσείς τα έχετε κάνει πρώτα. Καλιμπράρετε λίγο και αυτές τις ίσες αποστάσεις, κα. Γεννηματά, μεταξύ ΝΔ και ΣΥΡΙΖΑ. Στο κάτω-κάτω στην ίδια κυβέρνηση ήμασταν, μην τα ξεχνάτε αυτά με τόσο μεγάλη ευκολία».Δείτε το βίντεο:

Όπως ήταν αναμενόμενο με την ολοκλήρωση της ομιλίας του Κυριάκου Μητσοτάκη, ζήτησε και πήρε τον λόγο η κα. Γεννηματά για να απαντήσει στον πρόεδρο της ΝΔ.

«Να θυμίσω στον πρόεδρο της Αξιωματικής Αντιπολίτευσης ότι η διακομματική επιτροπή της Βουλής για το δημογραφικό δημιουργήθηκε ακριβώς έπειτα από γραπτό αίτημα μου προς το προεδρείο της Βουλής γιατί πιστεύουμε στο ΚΙΝ.ΑΛ. ότι είναι ένα από τα μεγαλύτερα προβλήματα που αντιμετωπίζει αυτή τη στιγμή η Ελλάδα», είπε η πρόεδρος της ΔΗ.ΣΥ. και πρόσθεσε: «Επομένως δεν ήρθαμε εκ των υστέρων, ξεκινήσαμε όλη αυτή την προσπάθεια, χαίρομαι για την διακομματική αυτή επιτροπή. Εμείς δεν έχουμε εχθρούς, αλλά πολιτικούς αντιπάλους. Αντίπαλος μας είναι οι συντηρητικές πολιτικές και δεν έχουμε ίσες αποστάσεις από κανένα. Έχουμε αποστάσεις από τη συντήρηση. Δυστυχώς σήμερα η συντήρηση εκφράζεται με δύο όψεις, με τον ΣΥΡΙΖΑ και τη ΝΔΔείτε το βίντεο:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ