Η απάντηση της Βόζεμπεργκ στον Πολάκη: Το ήθος, το ύφος και η πορεία του καθενός μας, είναι γνωστά στον Ελληνικό λαό

Την αντίδραση της Ελίζας Βόζεμπεργκ προκάλεσε η αναφορά του ονόματός της στην ομιλία του Παύλου Πολάκη από το βήμα της Βουλής σχετικά με την κόντρα του αναπληρωτή υπουργού Υγείας με τον υποψήφιο ευρωβουλευτή της ΝΔ, Στέλιο Κυμπουρόπουλο.

Ο κ. Πολάκης σχολίασε: «Κυρία Βόζεμπεργκ, να σας ενημερώσω από αυτό το βήμα ότι ο κ. Κυμπουρόπουλος βρίσκεται στο ίδιο ύψος με όλους μας. Και επειδή ακριβώς το πιστεύω ακράδαντα, γι’ αυτό εξέφρασα την πολιτική διαφωνία μου με το σχόλιό του. Το ότι διαφωνώ με τις ιδεολογικές του αντιλήψεις δεν μειώνει σε τίποτε τον σεβασμό μου γι’ αυτόν και για όσα έχει επιτύχει κόντρα σε όλες τις δυσκολίες που αντιμετωπίζει καθημερινά».

Με ανάρτησή της στο Twitter, η ευρωβουλευτής της ΝΔ απάντησε στην αναφορά του αναπληρωτή υπουργού Υγείας προς το πρόσωπό της τονίζοντας τα εξής: «Κύριε Πολάκη, «να καταλάβετε και να σας ενημερώσω», ότι το ήθος, το ύφος και η πορεία του καθενός μας, είναι γνωστά στον Ελληνικό λαό. Αυτή είναι η απάντηση μου, στην προσωπική αναφορά που κάνατε για εμένα από βήματος της Βουλής, χρησιμοποιώντας τις δηλώσεις μου.»

Δείτε την ανάρτηση:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ