• Το ξέσπασμα του Ζουράρι κατά του Βέμπερ στα... γερμανικά - ΒΙΝΤΕΟ

  5:53 μμ, Πέμπτη 09 Μάι 2019 5:53 μμ, Πέμπτη 09 Μάι 2019

  Επίθεση στον πρόεδρο της ΝΔ, Κυριάκο Μητσοτάκη, αλλά και τον Μάνφρεντ Βέμπερ εξαπέλυσε ο ανεξάρτητος βουλευτής Κώστας Ζουράρις.

  Κατά τη διάρκειά της ομιλίας του από τα έδρανα της Βουλής, με τον δικό του χαρακτηριστικό τρόπο ο κ. Ζουράρις είπε: «Ο πρόεδρος και εξάρχων της Δεξιάς υποτροπιάζει αυτές τις μέρες διότι τον είδα να καταφέρεται εναντίον όλων. Σε τηλεγωρία του είπε ότι είναι φασιστικός ο τρόπος του Τσίπρα επειδή ταυτίζεται με τον φασιστικόν τρόπον και βίον του Πολάκη. Κατά λογικήν συνεπαγωγήν και κατά λογικήν αλληλουχίαν, νομίζω ότι θα έπρεπε να του πω πως αν ισχύουν αυτά, ισχύουν και για τον ίδιο, με τη συκοφαντική δυσφήμιση που έχει κάνει εις βάρος μου εδώ και ενάμιση μήνα -και δεν έχω δει ακόμη να μου ζητά συγγνώμην- όταν μου είπε –εν πάση περιπτώσει, με τα ετοιμόρροπα ελληνικά του- ο αρχηγέτης της Δεξιάς –ενδεχομένως δεν είχε και συνείδηση του τι έλεγε- ότι εγώ είμαι Βουλευτής –πώς το είπε;- σε τιμή ευκαιρίας. Η τιμή ευκαιρίας σε τρέχοντα και διαχρονικά ελληνικά, αργηγέτα της Δεξιάς, είναι ότι «τα πιάνω, τα έχω πιάσει».

  «Να μου φέρει, λοιπόν, τις εξωχώριες εταιρείες οι οποίες μου έχουν δώσει 800.000 ευρώ, το διαμέρισμά μου στο Παρίσι δίπλα από του Βολταίρου –προτιμώ του Rene-Char εγώ, παραδείγματος χάριν- να μου φέρει εκείνους, τον έναν τον Γεωργιάδη, ο οποίος είναι παιδοτρίβης με τη μαγκούρα, και τον άλλο τον Γεωργιάδη, ο οποίος είναι παιδολετήρ ενδεχομένως με τα παιδιά που βιάζει, και μετά να έρθει τεταπεινωμένω ποδί ενώπιόν μου, στα πόδια μου, ο Αρχηγός σας και απλούστατα τεταπεινωμένω ποδί να μου πει «Ζουράρι, ήμαρτον» και εγώ πλέον αγαλλομένω ποδί θα του δώσω την συγχωρητικήν μου ευχήν», πρόσθεσε.

  Τέλος, υποστήριξε ότι «και κατά τα άλλα τώρα εσείς θα πάτε με κολεγιά με τον Weber, Obersturm Weber, Obersturmführer Weber, Obersturmführer, ο υβριστής της αιωνίας Ελλάδος, της υπεραχρόνου Ελλάδος, ο ρατσιστής αυτόν Weber. Και θα πάτε να κάνετε κολεγιά μαζί του; Καλά, δεν τον στέλνετε στον αγύριστο προηγουμένως τον Obersturmführer Weber της μεταναζιστικής μπυραρίας του Μονάχου; Τι να κάνουμε και τι να ξανακάνουμε, «βεμπεριανοί» άρχοντες, άρχοντες ακριβώς –πώς το λέει ο μέγας ο δικός μας;- που είστε κάτεργο που δένει μούδες, «βεμπεριανοί» και «Weber-κάτεργο», Obersturmführer που δένει μούδες, τράγοι και μαϊμούδες!»

  Δείτε το βίντεο από την ομιλία του στη Βουλή:

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα