• Τζαβάρας στον Realfm: Ο Τσίπρας έχει αποσυντονιστεί - Γίνεται υπερπροσπάθεια προβολής της σχέσης του με Πολάκη

  5:49 μμ, Παρασκευή 03 Μάι 2019 5:49 μμ, Παρασκευή 03 Μάι 2019

  "Νομίζω ότι ο κ. Τσίπρας κάνει ένα πολύ μεγάλο λάθος γιατί μπορεί να είναι μάστορας και αυτός και το επιτελείο του στην επικοινωνία, αλλά τα λάθη σε αυτόν τον τομέα μετά τη δήλωση του αρχηγού της αξιωματικής αντιπολίτευσης ότι τη Δευτέρα θα κατατεθεί η πρόταση δυσπιστίας κατά του κ. Πολάκη νομίζω ότι έχει αποσυντονίσει τον Πρωθυπουργό" δήλωσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ Κώστας Τζαβάρας μιλώντας στον Realfm 97,8.

  "Υπάρχει μια τόσο μεγάλη προσπάθεια μιας περίοπτης προβολής της σχέσης που έχει με τον Πολάκη που αυτός ο πληθωρισμός του φαίνεσθαι δημιουργεί την έλλειψη του είναι. Μην μου πείτε ότι ξαφνικά αγαπήθηκαν τόσο πολύ που να μην μπορεί να περάσει ούτε μια ώρα στη ζωή του πρωθυπουργού, χωρίς να προβάλλει τη σχέση του με τον Πολάκη. Εδώ θεωρώ ότι θα είναι και η αχίλλειος πτέρνα της κυβερνητικής προπαγάνδας και για αυτό την επόμενη εβδομάδα θα καταρρεύσει ως χάρτινος πύργος στη βουλή, εκεί δηλαδή που πρέπει να γίνεται κάθε διάλογος δημοκρατικός" σημείωσε ο κ. Τζαβάρας.

  Ερωτηθείς γιατί ο πρόεδρος της ΝΔ δεν απαντά θετικά στην πρόσκληση του Πρωθυπουργού για debate, είπε:

  "Εσείς πιστεύετε ότι έχει κανένα πρόβλημα ο Κυριάκος Μητσοτάκης να πάει να αντιμετωπίσει τον κ. Τσίπρα; Τουλάχιστον τις τελευταίες φορές ζούμε ένα πραγματικά μονότονο debate όπου κυριαρχεί ο Κυριάκος Μητσοτάκης, σε όλα τα πεδία της σύγκρουσης, σε κοινοβουλευτικό επίπεδο. Είναι αδιανόητο να προβάλει το υποτιθέμενο πλεονέκτημα που έχει στην επικοινωνία ο Πρωθυπουργός για να κατατροπώσει τον αντίπαλό του. Αυτό θυμίζει τον Ντελικανή, μια ταινία του 1963. Αυτές τις ντελικανιές δεν μπορεί να τις κάνεις ένας Πρωθυπουργός, πρέπει να σέβεται τους θεσμούς, τον αρχηγό της αξιωματικής αντιπολίτευσης , αυτό επιβάλλει το δημοκρατικό ήθος και να μην κάνει όλες αυτές τις μαγκιές σαν νεαρά παιδιά που βγαίνουν στην εθνική οδό για να τρέξουν με τα αυτοκίνητά τους".

  "Προφανώς μέχρι το τέλος των εκλογών θα υπάρξει debate αλλά δεν μπορεί αυτό να το καθορίζει, με αυτού του είδους τις προκλήσεις για μονομαχία ο Πρωθυπουργός. Δεν είναι ο μάγκας του παιχνιδιού ο Πρωθυπουργός. Και σε αυτό το μοτίβο να αντισταθούμε. Και καλά κάνει ο Κυριάκος Μητσοτάκης, γιατί προσπαθούμε να έχουμε μια θεσμική προσέγγιση των καταστάσεων, όπως τις επιβάλλει το δημοκρατικό ήθος" πρόσθεσε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος της ΝΔ.

  σχολίασε κι εσύ
  σχετικά άρθρα