Τζαβάρας στον Realfm 97,8: Πανηγυράκι η επίσκεψη Τσίπρα στη Βόρεια Μακεδονία

Στην επίσκεψη του Πρωθυπουργού Αλέξη Τσίπρα στη Βόρεια Μακεδονία αναφέρθηκε ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος και βουλευτής της ΝΔ, Κώστας Τζαβάρας μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Πανηγυράκι μου φαίνεται εμένα γιατί ουσιαστικά όταν κάποιος παίρνει 140 επιχειρηματίες που προέρχονται και εκπροσωπούν 70 επιχειρήσεις, δηλαδή αναλογεί εκπροσώπηση δύο ανά μία επιχείρηση προκειμένου να πάνε σε μία χώρα με την οποία τα τελευταία 10 – 15 χρόνια οικονομικές σχέσεις και έχουμε και επενδύσεις Ελλήνων επιχειρηματιών, ειδικά της Μακεδονίας της ελληνικής -να κάνουμε και τη διάκριση-, έχουμε στα Σκόπια”, δήλωσε ο κ. Τζαβάρας και πρόσθεσε:

“Ποιος είναι λοιπόν όλος αυτός ο λόγος; Ο λόγος είναι ότι κάποια στιγμή θα πρέπει να χρησιμοποιούμε κάποια επικοινωνιακά μέσα διαχείρισης ενός προβλήματος που για πρώτη φορά ο Πρωθυπουργός αναγνώρισε ότι έχει και πολιτικό κόστος. Αυτό όμως δεν είναι σοβαρό, γιατί και χθες είπε και κάτι άλλο πολύ πιο σοβαρό ότι θα υπόκειται διαρκώς σε κρίση η συγκεκριμένη συμφωνία. Δηλαδή, αναγνωρίζει ότι με τη διατύπωση των όρων και των διατάξεων αυτής της συμφωνίας και ειδικά με τη διατύπωση του άρθρου 7, γιατί στο άρθρο 7 έχουμε αναγνωρίσει και έχουμε παραχωρήσει στους Σκοπιανούς το δικαίωμα με τον όρο Μακεδονία να ονοματίζουν την επικράτεια τους, τον λαό τους, τον πολιτισμό τους, τη γλώσσα τους και την ιθαγένεια τους, πέραν βέβαια του άλλου μεγάλου θέματος για τα προϊόντα”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ