Ρουσόπουλος στον Realfm 97,8: Ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει παταγωδώς στις εκλογές

“Επειδή ο ΣΥΡΙΖΑ θα χάσει παταγωδώς στις εκλογές και μπορώ να επιχειρηματολογήσω με στοιχεία. Η επόμενη ημέρα θα είναι μια μέρα που ο ΣΥΡΙΖΑ θα αντιμετωπίσει τεράστια εσωκομματικά προβλήματα και θα προσπαθήσει να κάνει εξαγωγή της κρίσης στην κοινωνία” δήλωσε ο πρώην υπουργός και υποψήφιος βουλευτής με τη ΝΔ στον Βόρειο Τομέα, Θεόδωρος Ρουσόπουλος, στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

Αναφορικά με το δάνειο Πολάκη είπε “Από ότι φαίνεται από τα στοιχεία που διάβασα υπάρχει ένα θέμα, η αλήθεια είναι ιστορικά και διαχρονικά μία, δηλαδή όταν είσαι στην πολιτική είναι σαν να ζεις σε ένα γυάλινο πύργο, οπότε οφείλεις να είσαι καθαρός ειδικά όταν έχει προκαλέσει τόσο πολύ και με τέτοιο έντονο τρόπο όπως έχει κάνει ο αναπληρωτής υπουργός Υγείας, πολιτικούς ή άλλους θεωρούμενους αντιπάλους του, οφείλεις πρώτα εσύ να είσαι εντάξει. Ότι και να έχει πει ο κ. Πολάκης μπορεί να είναι ακριβές, αλλά από την άλλη πλευρά εξίσου ακριβές είναι ότι τουλάχιστον σε ένα στοιχείο συμφωνούν όσοι μας ακούν: δύσκολα κάποιος πολίτης μπορεί να πάρει καταναλωτικό δάνειο ύψους 100.000 ευρώ”.

“Δέχθηκα επιθέσεις προσωπικές πριν κάποια χρόνια για την δική μου περιουσιακή κατάσταση, η οποία είχε δημιουργηθεί μετά από 20 χρόνια δημοσιογραφικής πορείας και επιτυχούς τολμώ να πω, όσο κι αν αυτό ακούγεται εγωιστικό. Έχοντας αυτές τις επιθέσεις στην πλάτη μου, είμαι πάντα πολύ προσεκτικός γι’αυτό είπα ότι ναι μεν υπάρχει μια ακρίβεια σε αυτά που λέει ο κ. Πολάκης αλλά από την άλλη το μόνο που μένει είναι κατά πόσο ένας πολίτης μπορεί να έχει αυτή την ειδική κατά τη γνώμη μου συμπεριφορά από μια τράπεζα” συμπλήρωσε.

“Ο ΣΥΡΙΖΑ βλέπει ότι χάνει τις εκλογές και τις χάνει κατά πάσα πιθανότητα παταγωδώς και δεν αναφέρομαι μόνο στις δημοσκοπήσεις αλλά και στην περιρρέουσα ατμόσφαιρα στην κοινή γνώμη” σχολίασε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ