Ζαχαριάδης στον Realfm 97,8 για δάνειο Πολάκη: Άθλιος επικοινωνιακός αντιπερισπασμός που θα καταρρεύσει

“Θα είμαι παρών στις εκλογές και τα υπόλοιπα θα τα αποφασίσουμε στα συλλογικά μας όργανα. Την προηγούμενη φορά ήμουν υποψήφιος στη Β Αθήνας, αλλά είμαι μέλος από τα 17 και δίνω τις μάχες με τον τρόπο που αποφασίζουμε, από την θέση που αποφασίζουμε” δήλωσε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ, Κώστας Ζαχαριάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Έχουμε έξι καθαρούς μήνες διακυβέρνησης με περισσότερες δυνατότητες σε σχέση με την προηγούμενη περίοδο. Είναι ιδιαιτέρως κρίσιμοι αυτοί οι μήνες για να τους σπαταλήσουμε στο που θα είμαι υποψήφιος εγώ ή οποιοσδήποτε άλλος” πρόσθεσε.

“Στις ευρωεκλογές το αποτέλεσμα θα είναι καλό για τον ΣΥΡΙΖΑ, προσπαθούμε να φτιάξουμε έναν ευρύ συνασπισμό προοδευτικών δημοκρατικών αριστερών δυνάμεων” τόνισε.

Σχετικά με την ανάρτηση του κ. Κυρίτση είπε “οφείλω να πω ότι είναι χιουμοριστικό και εξαιρετικά ευφυές αλλά από εκεί και πέρα ούτε ήμασταν ΠΑΣΟΚ, ούτε είμαστε ΠΑΣΟΚ, ούτε θέλουμε να γίνουμε ΠΑΣΟΚ. Τιμώ τους ανθρώπους που μετείχαν όλα αυτά τα χρόνια στο ΠΑΣΟΚ και προσέφεραν με τον τρόπο που νόμιζαν και εκτιμούσαν αυτοί. Ο ΣΥΡΙΖΑ όμως είναι ένα κόμμα της Αριστεράς και θέλει να ενώσει και να συναντηθεί με πολιτικές δυνάμεις που δεν έχουν την προέλευση του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά μπορούν να συναντηθούν σε κοινούς προγραμματικούς στόχους” ανέφερε.

“Κατά τη γνώμη μου δεν υπάρχει πολιτικό θέμα. Ο Παύλος Πολάκης είναι βουλευτής, η ακαθάριστη αποζημίωση που παίρνει χωρίς το 40% που δίνει στο κόμμα είναι 7.000 ευρώ, είχε κάποια εισοδήματα υψηλά πριν γίνει βουλευτής ως γιατρός και έχει ως εγγύηση ένα ακίνητο, του οποίου η αξία υπερκαλύπτει το δάνειο. Νομίζω ότι είναι άλλος ένας φθηνός επικοινωνιακός αντιπερισπασμός” είπε σχετικά με τα δημοσιεύματα για τον Παύλο Πολάκη.

“Επειδή είδα και τον αντιπρόεδρο της καρδιάς μας, τον κ. Γεωργιάδη να ρωτάει με εμφατικό τρόπο, με ενοχλούν οι λαϊκίστικες προσεγγίσεις και η ισοπεδωτική διαδικασία. Αυτοί που δεν είπαν τίποτα για τα μαύρα χρήματα και τα μαύρα ταμεία του ΠΑΣΟΚ και της ΝΔ που κατήγγειλε ο κ. Τσουκάτος την προηγούμενη εβδομάδα, κάνουν αυτή τη στιγμή κρα για το δάνειο του Πολάκη. Νομίζω ότι είναι πολλά τα σταθμά, νομίζω ότι είναι ένας άθλιος επικοινωνιακός αντιπερισπασμός που θα καταρρεύσει. Ελέγχονται προκάτοχοι του κ. Πολάκη από τη Δικαιοσύνη για το αν έφαγαν, πήραν κτλ. Τον Πολάκη επειδή είναι καθαρός δεν τον κρατάει κανείς ούτε πολιτικά, ούτε οικονομικά από πουθενά. Διάλεξε αυτή την οδό για να καλύψει τις όποιες ανάγκες έκρινε ο ίδιος. Αν λοιπόν, τα έπαιρνε, αν τα μάσαγε ή αν είχες άλλες οδούς χρηματοδότησης δεν θα κατέφευγε στον δανεισμό. Ο Παύλος Πολάκης είναι ένα πρόσωπο που έχει πέσει με μεγάλη ένταση στη μέγγενη των ΜΜΕ που προσπαθούν για λόγους που δεν έχουν σχέση με το δάνειο να τον συντρίψουν πολιτικά. Σε αυτό λοιπόν είμαστε όλοι μαζί του, είμαστε μια γροθιά και κανένας δεν θα μπορέσει να βάλλει κατά του ήθους και της ακεραιότητας ενός ανθρώπου που δίνει μια τέτοια μάχη για την κάθαρση” συμπλήρωσε.

Ακούτε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ