Μεγαλοοικονόμου για ”κουραμπιέδες”: Θα έλεγα κάτι χειρότερο από ”κ”- Εάν πάτε στην τουαλέτα θα δείτε

Διευκρινίσεις για τη λέξη από «κ» που θα έπρεπε να χρησιμοποιήσει για τους συνομιλητές της στο πάνελ το πρωί της Κυριακής στον ΣΚΑΪ έδωσε σε ραδιοφωνική της συνέντευξη η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ η Θεοδώρα Μεγαλοοικονόμου.

Μιλώντας στο ραδιοφωνικό σταθμό “Θέμα” η κ. Μεγαλοοικονόμου είπε χαρακτηριστικά: «Άμα πάτε στην τουαλέτα θα δείτε», προσθέτοντας ότι «ο κουραμπιές είναι πάρα πολύ ωραίο και γλυκό και ήταν και πρόσφατο λόγω Χριστουγέννων», πρόσθεσε.

Παράλληλα, η κ. Μεγαλοοικονόμου υποστήριξε ότι ο Γιώργος Αυτιάς της είχε είχε στήσει παγίδα λέγοντας ότι «δεν περίμενα να μου φέρει ένα πάνελ εναντίον μου. Είχα πέσει στο λάκκο των φιδιών αλλά έχω μάθει να αγωνίζομαι».

Διευκρίνισε, επίσης, ότι «δεν πρόκειται να παραιτηθώ» εξηγώντας ότι «είχα μόνο ένα παράπονο από τον ΣΥΡΙΖΑ και διορθώθηκε. Η κοινοβουλευτική ομάδα άφηνε τον κ. Λεβέντη να με κατηγορεί ως προδότρα, το ”151”, τα μύρια όσα. Δεν με υπερασπίστηκε η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ. Tη στιγμή που ακούς τον αντίπαλο να με καθυβρίζει έπρεπε να έχουν βγει και να πουν “Λεβέντη γιατί την ενοχλείς;”. Θα βγάλει και ανακοίνωση γιατί εμένα το θέμα με πλήγωνε. Είναι ηλίου φαεινότερον ότι ο κ. Λεβέντης τα έλεγε για να κάνει θέμα».

Συνεχίζοντας για την κόντρα της με τον Βασίλη Λεβέντη είπε ότι «εμένα με πείραζε ως άτομο γιατί έχω μάθει να έχω καθαρό το πρόσωπό μου, να μου ρίχνει τη ρετσινιά που δεν έφταιγα, να με λέει 151. Όταν πήγα στον ΣΥΡΙΖΑ ήταν 153 βουλευτές εγώ πήγα και έγινα το 154. Είκοσι χρόνια τον ενίσχυα».

Στην παρατήρηση ότι «χάρη σε εσάς υπάρχει η κυβέρνηση, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ απάντησε ότι «δεν είναι χάρη σε μένα η κυβέρνηση. 145 είμαι εγώ. Το 151 είναι χάρη στους άλλους έξι».

Ξεκαθάρισε, τέλος, ότι «εγώ την ψήφο μου την δίνω με όλη την καρδιά. Είμαι το 145 και την ψήφο μου την έδωσα με δόξα και τιμή».

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ