Τι απαντά ο Μάριος Γεωργιάδης στις καταγγελίες της Μεγαλοοικονόμου

Στις δηλώσεις της Θεοδώρας Μεγαλοοικονόμου απάντησε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων και αντιπρόεδρος της βουλής Μάριος Γεωργιάδης. “Να ασχοληθούμε με ανθρώπους που έχουν μια σοβαρότητα στον λόγο τους γιατί η κυρία βγήκε και είπε την Παρασκευή ότι αν μου ζητήσει ο κ. Λεβέντης την έδρα εγώ θα πάω να την παραδώσω, εμείς κατευθείαν της ζητήσαμε την έδρα και μετά το γύρισε στο καλαματιανό και ήταν στρακαστρούκες. Αυτή είναι η σοβαρότητα των λόγων της. Δεν θέλω να ασχοληθώ παραπάνω με αυτή την κυρία” είπε ο κ. Γεωργιάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Στεφανία Κασίμη.

“Αν έχει ηχητικά ας τα φέρει. Κάνει πολιτικά παιχνίδια. Προσπαθεί να κερδίσει τα 2-3 λεπτά δημοσιότητας γιατί δεν έχει κάποιον άλλον τρόπο να τραβήξει τα βλέμματα πάνω της. Είναι το 151 της κυβέρνησης, αν φύγει ρίχνει την κυβέρνηση, αν τολμάει ας μας παραδώσει την έδρα της, ευπρόσδεκτη, τη θέλουμε, τη ζητάμε” τόνισε.”Ας μην κρύβεται πίσω από τη δική της ανικανότητα η κυρία και να ρίχνει τα βάρη αλλού. Ή ότι ζητούσε θέσεις για διορισμούς και δεν μπορούσε να τα δώσει ο πρόεδρος και να καταπατήσει τα πάντα προκειμένου να είναι θύμα των εκβιασμών της. Αν είναι ποτέ δυνατόν. Αν έχει στοιχεία , ας τα βγάλει, δεν υπάρχουν στοιχεία. Πυροτεχνήματα κενά είναι” πρόσθεσε ο κ. Γεωργιάδης.

Αναφερόμενος στα περί αλλαγής του κανονισμού της βουλής σημείωσε: “Δεν είναι συμβόλαιο μεταξύ δύο μερών που αναλόγως πώς συμφέρει αλλάζουμε και τους όρους. Είναι ένας θεσμικός κανονισμός που δεν αλλάζει αναλόγως με τις διαθέσεις που έχουν κάποιοι ή για να διασωθούν κάποιοι. Θα πρέπει οποιαδήποτε αλλαγή να είναι με βάση τα κριτήρια που εξυπηρετούν τον λαό και τη βούληση του ελληνικού λαού και να λειτουργεί η βουλή σωστά. Οποιαδήποτε φωτογραφική αλλαγή δεν πρόκειται να δεχθεί την υποστήριξη της Ένωσης Κεντρώων”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ