Μ. Γεωργιάδης στον Realfm 97,8: Ο Καμμένος πήδηξε σαν τα ποντίκια από το καράβι

“Η Ένωση Κεντρώων έχει σταθερή άποψη από την γέννηση της. Πάντα ο κ. Λεβέντης ήταν υπέρ του ότι δεν συμβιβαζόμαστε με καμία σύνθετη ονομασία που περιλαμβάνει το όνομα Μακεδονία ή παράγωγο” δήλωσε ο βουλευτής της Ένωσης Κεντρώων, Μάριος Γεωργιάδης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και την εκπομπή του Νίκου Χατζηνικολάου.

“Και το ΚΙΝΑΛ, ουσιαστικά πια είναι το παλιό ΠΑΣΟΚ, εφόσον φεύγει η ΔΗΜΑΡ και το ΠΟΤΑΜΙ, δεν υπάρχει το ουσιαστικό κέντρο ούτε στο ΚΙΝΑΛ ούτε στο ΠΟΤΑΜΙ. Στην ουσία, το ουσιαστικό κέντρο δεν επηρεάζεαι, δυναμώνει. Το κέντρο εκπροσωπείται από την Ένωση Κεντρώων αυτή τη στιγμή στη Βουλή” σχολίασε.

“Ο κ. Καμμένος είναι συνένοχος σε αυτή την κατάπτυστη συμφωνία που πάει να ολοκληρωθεί και ψηφίζεται και σήμερα. Ο κ. Καμμένος προσπαθεί να διασωθεί πολιτικά και απλά αυτή τη στιγμή φλερτάρει με οποιονδήποτε μπορεί να βρει κάποιο κοινό στοιχείο. Αληθεύει ότι το όνομα δεν ήθελε να το δώσουν όπως είπε ο κ. Καμμένος, αλλά πότε το θυμήθηκε; Μετά από τέσσερα χρόνια; Δηλαδή έφτασε στο σημείο να έρθει στη Βουλή για να πει ο κ. Καμμένος ότι διαφωνεί και ότι θα άρει την εμπιστοσύνη του από την κυβέρνηση; Και όλα τα άλλα τα ξεχνάμε; Δεν ξεχνιούνται όλες οι συγκυβερνητικές πολιτικές. Ακόμη και στις Πρέσπες είχε την ευκαιρία ο κ. Καμμένος να άρει την εμπιστοσύνη του. Έμεινε μέχρι τελευταία στιγμή και μάλιστα την προηγούμενη κιόλας εβδομάδα περίμενε να περάσει το Σύνταγμα των Σκοπίων γιατί δεν ήταν σίγουρος ότι θα περάσει από τη Βουλή. Ακόμη και τότε ανέβαλε τη συνάντηση με τον κ. Τσίπρα, μήπως γίνει ένα στραβοπάτημα και δεν περάσει και παραμείνει στην καρέκλα του για ένα μικρό χρονικό διάστημα ο κ. Καμμένος” τόνισε.

“Ο κ. Καμμένος απλά πήδηξε σαν τα ποντίκια από το καράβι την ώρα που βούλιαζε. Την ευκαιρία να σώσει την χώρα την είχε” πρόσθεσε.

“Δεν υπάρχουν πολιτικά φλερτ ιδιαίτερα με ανθρώπους που έχουν συναινέσει γιατί είναι συνένοχος (σ.σ. ο κ. Καμμένος) σε αυτό το έγκλημα, σε αυτή τη μειοδοτική συμφωνία” ανέφερε.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ