Παπαχριστόπουλος: Δεν ήταν μυστική η συνάντηση με τον Πρωθυπουργό – Δεν θα συνεργήσω να πέσει αυτή η κυβέρνηση – ΒΙΝΤΕΟ

Θα υπερψηφίσει την συμφωνία των Πρεσπών, όταν αυτή έρθει στη Βουλή, ξεκαθάρισε σήμερα ο βουλευτής των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος, μιλώντας στην πρωινή εκπομπή του ΑΝΤ1. Όπως είπε χαρακτηριστικά, «δεν πρόκειται να συμβάλλω με κανέναν τρόπο στο να πέσει η παρούσα Κυβέρνηση».Διευκρίνισε ότι η συνάντησή του με τον Πρωθυπουργό δεν ήταν μυστική και έγινε την προπαραμονή της Πρωτοχρονιάς, χωρίς να αναφέρει το περιεχόμενο της.

“Τόσο μυστική που για να περάσεις από την είσοδο του Μεγάρου Μαξίμου και να πας εκεί που δέχεται τους επισκέπτες του ο Πρωθυπουργός, σε βλέπουν 50 άτομα. Τόσο μυστική” ανέφερε.

“Διαφωνώ με τους ΑΝΕΛ, το έχω πει, θα ψηφίσω τη συμφωνία των Πρεσπών. Δεν θα συνεργήσω στο να πέσει αυτή η κυβέρνηση. Δεν έχω μιλήσει με αστερίσκους, έχω μιλήσει με σαφήνεια” τόνισε.Επίσης υπογράμμισε ότι ακόμα και αν διαγραφεί από τους ΑΝΕΛ, πρώτα θα ψηφίσει τη Συμφωνία των Πρεσπών και στη συνέχεια θα παραδώσει την έδρα του, λέγοντας, «θα είναι δώρο για μένα η διαγραφή μου από τους ΑΝΕΛ».Δείτε τι ακριβώς είπε ο βουλευτής των ΑΝΕΛ:

Πηγή: ΑΝΤ1

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ