Παπαχριστόπουλος στον Realfm 97,8 για δηλώσεις Ζαέφ: Σταθερή η άποψη μου – Ψηφίζω τη συμφωνία και παραδίδω την έδρα

“Η άποψη μου είναι σταθερή και δεν αλλάζει με τίποτα ακόμη και μετά τις τελευταίες δηλώσεις του Ζάεφ, που κατά τη γνώμη μου είναι προεκλογικές γιατί θέλει να πάρει την πλειοψηφία” δήλωσε στον Realfm 97,8 και την εκπομπή των Βασίλη Λυριτζή και Δημήτρη Καμπουράκη ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Θανάσης Παπαχριστόπουλος.

“Είναι μια ιστορική συμφωνία που πρέπει να περάσει και να τελειώσει. Η επιλογή της αδράνειας έχει στοιχίσει πολύ ακριβά”, πρόσθεσε.

Ερωτηθείς εάν πρέπει η χώρα να πάει σε εκλογές, έκανε λόγο για ευσεβείς πόθους κάποιων που έχουν μεγάλα προβλήματα με τη Δικαιοσύνη. “Δεν θα γίνει η χάρη σε αυτούς τους ανθρώπους και ξέρω γιατί είναι διακαής πόθος για κάποιους να γίνουν γρηγορότερα εκλογές”.

Ο κ. Παπαχριστόπουλος δεν θέλησε να σχολιάσει τις δηλώσεις του αντιπροέδρου των ΑΝΕΛ, Παναγιώτη Σγουρίδη ο οποίος κάλεσε τον Πρωθυπουργό να αναπέμψει τη Συμφωνία των Πρεσπών, και τόνισε: “Η δικιά μου η θέση είναι σταθερή, δεν ρίχνω την κυβέρνηση και επειδή είναι κομβική η διαφωνία, την ημέρα που ψηφίζουμε τη συμφωνία των Πρεσπών και την υπερψηφίζω, παραδίδω και την έδρα μου. Η θέση μου είναι σταθερή, δεν την άλλαξα ποτέ, την έχω εδώ και ένα χρόνο”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ