Λεβέντης: Όταν η Δεξιά είναι λαίμαργη είναι και επικίνδυνη

Ολομέτωπη επίθεση προσωπικά στον βουλευτή Λάρισας της Ν.Δ Γιώργο Κατσιαντώνη, στην αξιωματική αντιπολίτευση, αλλά και στην κυβέρνηση εξαπέλυσε από τη Λάρισα, ο πρόεδρος της Ένωσης Κεντρώων Βασίλης Λεβέντης, επισκεπτόμενος τα γραφεία του κόμματος στη Λάρισα.

Ο κ. Λεβέντης μιλώντας για τον πρώην βουλευτή του κόμματος του και νυν βουλευτή Λάρισας της Ν.Δ Γιώργο Κατσιαντώνη, είπε ότι σε παλαιότερες συνεντεύξεις του ήταν «υπέρ να δοθεί το όνομα Μακεδονία στα Σκόπια» και πως «τώρα τον βουλευτή αυτόν τον έχει ο Μητσοτάκης».

Μεταξύ άλλων ο κ. Λεβέντης είπε ότι «η Λάρισα στις εκλογές θα τιμωρήσει και τους αποστάτες και τους κλεπταποδόχους», ενώ μιλώντας για τις εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη σχετικά με την ανάπτυξη είπε ότι «είναι όλο λόγια».

«Αυτό που τους εξωθεί είναι η λαιμαργία για την εξουσία. Εμείς πρέπει να ξέρουμε ότι όταν η Δεξιά είναι λαίμαργη είναι και επικίνδυνη. Ο τρόπος λοιπόν για να κλείσουμε τον δρόμο στα σαγόνια του καρχαρία που είναι η δεξιά παράταξη, είναι μόνο ο κεντρώος χώρος και η Ένωση Κεντρώων» είπε.

Μιλώντας προσωπικά για τον πρόεδρο της Ν.Δ Κυριάκο Μητσοτάκη τον χαρακτήρισε «αδίστακτο και μισαλλόδοξο», ενώ επιτέθηκε και στον ΣΥΡΙΖΑ λέγοντας ότι είναι η «Αριστερά που έχει γίνει δεξιότερη της Δεξιάς».

Ο κ. Λεβέντης σε δήλωσή του αναφορικά με τη συμφωνία των Πρεσπών χαρακτήρισε «προδοσία να δοθεί το όνομα της Μακεδονίας στα Σκόπια», ενώ κάλεσε τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα να παραιτηθεί.

«Καλώ τον κ. Τσίπρα να υποβάλει την παραίτηση του, εφόσον δεν μπορεί να κάνει αυτό που θέλει ο ελληνικός λαός. Ο ελληνικός λαός θέλει να δοθεί μια ειρηνική λύση στους Σκοπιανούς, αν τους δώσουμε πολύ σοβαρότερα ανταλλάγματα, αλλά όχι το όνομα της Μακεδονίας γιατί θα ξεκινήσουν αλυτρωτισμό» είπε.

Μεταξύ άλλων κ. Λεβέντης σημείωσε ότι όσοι επιμείνουν στο θέμα της ονομασίας για την ΠΓΔΜ «θα φυλακιστούν», υποστηρίζοντας ότι «ο κ. Τσίπρας με τον κ. Κοτζιά θα διωχθούν με τον νόμο περί ευθύνης υπουργών».

Τέλος σχετικά με τη στάση της ΝΔ στο θέμα της συμφωνίας των Πρεσπών, ο κ. Λεβέντης είπε ότι «η Δεξιά στέκεται σούζα στην αμερικάνικη πρεσβεία, άλλα και πως και ο κ. Μητσοτάκης δίνει το όνομα Μακεδονία και μιλάει μόνο για το ζήτημα της γλώσσας».Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ