Ρωμανός στον Realfm 97,8: Η σημερινή κυβέρνηση δείχνει τη μεγαλύτερη ανοχή στη βία

Στην επίθεση στον ΣΚΑΪ αναφέρθηκε ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ Νίκος Ρωμανός μιλώντας στον Realfm 97,8 και τους Δημήτρη Καμπουράκη και Βασίλη Λυριτζή

“Υπάρχουν δύο διαφορετικά πράγματα. Το ένα είναι η ανοχή στη βία που δείχνει γενικώς αυτή η κυβέρνηση όπου προφανώς αυτή η ανοχή που ξεκινά από τις μολότοφ, από τον Ρουβίκωνα εννοείται ότι καταλήγει σε φαινόμενα σαν το χθεσινό. Η σημερινή κυβέρνηση δείχνει τη μεγαλύτερη ανοχή στη βία”, δήλωσε ο κ. Ρωμανός και πρόσθεσε:

“Από εκεί και πέρα υπάρχει το δεύτερο σκέλος που είναι μία ρητορική, είναι καριέρες πολιτικές που χτίστηκαν πάνω στον διχασμό, στη χυδαία στοχοποίηση και πάνω σε απειλές κατά δημοσιογράφων, κατά ΜΜΕ και κατά πολιτικών αντιπάλων. Επίσης, όλα αυτά δημιούργησαν ένα έδαφος που σε συνδυασμό με την ανοχή στη βία και σε συνδυασμό με συγκεκριμένες πολιτικές και νόμους που έφερε αυτή η κυβέρνηση σχετικά με τις αποφυλακίσεις, με την κατάργηση φυλακών υψίστης ασφαλείας που δημιουργεί μία ώσμωση τρομοκρατών και άλλων κρατουμένων και άρα δημιουργεί μία νέα γενιά τρομοκρατίας, γιατί αυτό ζούμε από χθες, προφανώς καταλήγει σε μία μεγάλη ευθύνη αυτής της κυβέρνησης στο να φτάσουμε στο χθεσινό φαινόμενο”.

“Αυτό που είπε ο κ. Μητσοτάκης και λέμε όλοι είναι ότι πρέπει να τελειώνουμε με ιδεοληψίες που μας κρατούν κολλημένους στο χθες. Αυτή είναι η πολιτική μάχη, είναι η μάχη των ιδεών… Η καταδίκη αυτονόητα θα έπρεπε να είναι ομόφωνη από εκεί και πέρα ας αναλογιστούν όλοι τις ευθύνες τους και ας κοιτάξουμε στο αύριο και ας πάρουμε όλοι μαζί μία απόφαση να μην ξαναγυρίσουμε σε τέτοιες πρακτικές και να συλληφθούν χθες οι δράστες. Φοβάμαι πολύ ότι βρισκόμαστε μπροστά σε μία νέα γενιά τρομοκρατίας και πάνω σε ένα φαινόμενο που νομίζαμε ότι έχουμε ξεμπερδέψει μαζί του”, ανέφερε μεταξύ άλλων ο αναπληρωτής εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ