Τσίπρας για Τατσόπουλο: Τον παίρνει η ΝΔ μπας και πάει με την άλλη μισή Αθήνα – ΒΙΝΤΕΟ

Σφοδρή επίθεση στον Πέτρο Τατσόπουλο εξαπέλυσε ο Αλέξης Τσίπρας κατά τη διάρκεια της τριτολογίας του στη βουλή, στο πλαίσιο της συζήτησης του νομοσχεδίου για την κατάργηση της μείωσης των συντάξεων.

“Κάνατε μια προσπάθεια να αναφερθείτε στο παλιό και στο καινούργιο και πιάσατε στο στόμα σας στελέχη με μεγάλη πολιτική διαδρομή στον χώρο της κεντροαριστεράς και στον χώρο του ΠΑΣΟΚ που σήμερα βρίσκονται στον χώρο του ΣΥΡΙΖΑ. Σε αυτόν τον χώρο και ιδιαίτερα στον χώρο της κεντροαριστεράς και του ΠΑΣΟΚ, βρέθηκαν άνθρωποι έντιμοι και αγωνιστές που πάλεψαν στα χρόνια της ζωής τους για μια καλύτερη Ελλάδα. Δεν πρόκειται να χαρίσουμε αυτούς τους ανθρώπους σε μια χρεοκοπημένη ηγεσία που οδήγησε εκεί που οδήγησε αυτό το κόμμα” είπε ο Πρωθυπουργός.

Στη συνέχεια, απευθυνόμενος στον πρόεδρο της ΝΔ Κυριάκο Μητσοτάκη και αναφερόμενος εμμέσως πλην σαφώς στον Πέτρο Τατσόπουλο, τόνισε:”Εσείς μπορείτε να βολευτείτε με διάφορα απολειφάδια της πολιτικής ζωής που πέρασαν από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ και επειδή είχαν περίεργη σχέση με τη μισή Αθήνα, έφυγαν από τα έδρανα του ΣΥΡΙΖΑ και τώρα τους παίρνετε εσείς να τους εντάξετε στα δικά σας μπας και πάνε και με την άλλη μισή Αθήνα”.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ