Γ. Καμίνης: Η ΝΔ χρεοκόπησε τη χώρα και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει κουβέντα γι΄ αυτό

«Οι αριθμοί δεν λένε ψέματα: Η ΝΔ χρεοκόπησε τη χώρα και ο ΣΥΡΙΖΑ δεν λέει κουβέντα γι΄ αυτό», δήλωσε από τη Σύρο ο δήμαρχος Αθηναίων και μέλος του Πολιτικού Συμβουλίου του Κινήματος Αλλαγής Γιώργος Καμίνης.

Όπως τόνισε ο κ. Καμίνης «τον κ. Τσίπρα τον νομιμοποίησε πολιτικά ο κ. Σαμαράς με τα Ζάππεια».

Μιλώντας, ωστόσο, στη νομαρχιακή συνέλευση ως επικεφαλής κλιμακίου του Κινήματος Αλλαγής, ο κ. Καμίνης είπε ότι «οι επιδοματικές πολιτικές και ελεημοσύνες της κυβέρνησης του ΣΥΡΙΖΑ δεν οδηγούν πουθενά» σημείωσε ότι «το Κίνημα Αλλαγής είναι έτοιμο να μιλήσει προγραμματικά για την επόμενη ημέρα της χώρας», και ανέφερε, μεταξύ άλλων, ότι ο μειωμένος ΦΠΑ στα νησιά είναι αναπτυξιακό μέτρο.

Χαρακτήρισε την κυβέρνηση ως την «πιο ανεύθυνη όλων των εποχών», καθώς «έριξε στο πολιτικό παιχνίδι τρία μείζονος σημασίας ζητήματα, όπως η αναθεώρηση του Συντάγματος, το μακεδονικό και τις σχέσεις κράτους- Εκκλησίας, με μόνο στόχο τη δημιουργία πολιτικής πόλωσης και πρόσκαιρων εντυπώσεων».

Ακόμα, κατηγόρησε τη ΝΔ για δογματική εμμονή στο άρθρο 16 για τα ιδιωτικά πανεπιστήμια, τονίζοντας ότι «για το Κίνημα Αλλαγής σημασία και προτεραιότητα έχει το δημόσιο πανεπιστήμιο», ενώ τάχθηκε υπέρ της υπεύθυνης και με φειδώ χρήσης των δημοψηφισμάτων.

Ο κ. Καμίνης συναντήθηκε με τον Μητροπολίτη κ. Δωρόθεο, επισκέφθηκε το ναυπηγείο Νεωρίου, την αγορά και το Επιμελητήριο Κυκλάδων, ενώ έδειξε ιδιαίτερο ενδιαφέρον για το δίκτυο Aegean Cuisine και τη δημιουργία cluster για την προώθηση των κυκλαδικών προϊόντων.

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ