Συνάντηση Γεννηματά – Σημίτη τη Δευτέρα

Την επόμενη Δευτέρα 19 Νοεμβρίου η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής, Φώφη Γεννηματά, πρόκειται να συναντηθεί με τον πρώην πρωθυπουργό, Κώστα Σημίτη, όπως έγινε γνωστό στη σημερινή καθιερωμένη συνάντηση με το επικοινωνιακό επιτελείο του Κινήματος.

Στον απόηχο της χθεσινής καταγγελίας της κ. Γεννηματά στη Βουλή και σχεδόν όλων των κορυφαίων στελεχών του Κινήματος Αλλαγής ότι στοχοποίηση στο πρόσωπο του κ. Σημίτη συνιστά επίθεση στο Κίνημα Αλλαγής, το επικοινωνιακό επιτελείο πέρασε στην αντεπίθεση.

«Τίποτα δεν θα αφήσουμε να πέσει κάτω. Υπάρχει πολιτικό σχέδιο των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ και της καραμανλικής Δεξιάς εναντίον του Κινήματος Αλλαγής. Θέλουν να δημιουργήσουν συνθήκες 89», υποστήριξαν ο εκπρόσωπος Τύπου, Παύλος Χρηστίδης και ο υπεύθυνος Επικοινωνίας, Σταμάτης Μαλέλης, τονίζοντας ότι «στην κυβέρνηση πλανώνται πλάνη οικτρά αν πιστεύουν ότι θα καταλάβουν τον χώρο της Κεντροαριστεράς επειδή σε μία δύσκολη πολιτική συγκυρία τούς πήγε το κύμα».

Ταυτόχρονα, το επικοινωνιακό επιτελείο επέκρινε την ΝΔ και τον Κυριάκο Μητσοτάκη για τη στάση που κρατάει, εξηγώντας ότι επιδεικνύουν ανοχή γιατί βολεύει την πόλωση του δικομματισμού και την προοπτική εξουσίας της ΝΔ.

Επίσης, έγινε γνωστό ότι η κ. Γεννηματά θα συμμετάσχει στο συνέδριο του Ευρωπαϊκού Σοσιαλιστικού Κόμματος, στη Λισαβόνα, στις 7 και 8 Δεκεμβρίου, όπου πρόκειται να εγκριθεί η υποψηφιότητα του Φρανς Τίμμεμαρνς για να ηγηθεί της προεκλογικής εκστρατείας των Ευρωσοσιαλιστών. Η επικεφαλής του Κινήματος Αλλαγής θα συναντηθεί με τους Σοσιαλιστές πρωθυπουργούς και αρχηγούς κομμάτων που θα μετέχουν στο συνέδριο.

Σχετικά με τη συγκρότηση των ψηφοδελτίων για τις εθνικές εκλογές προγραμματίζεται συνεδρίαση της Κεντρικής Επιτροπής στις 25 Νοεμβρίου για να εγκρίνει τις περισσότερες υποψηφιότητες. «Υπάρχει υπερπροσφορά υποψηφίων και θα γίνει αυστηρή αξιολόγησή τους», ανέφερε ο κ. Χρηστίδης. Επίσης, κατέστησε σαφές ότι την υποψηφιότητα του Γιώργου Παπανδρέου και άλλων κορυφαίων στελεχών χειρίζεται αποκλειστικά η κ. Γεννηματά.

Πηγή: ΑΠΕ

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ