Έξαλλος ο Καμμένος με υπουργό των ΑΝΕΛ – Η επίθεση που του έκανε – Η απάντηση του Τέρενς Κουίκ – ΒΙΝΤΕΟ

Αυστηρό μήνυμα στο εσωτερικό του κόμματός του έστειλε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος κατά τη διάρκεια της ομιλίας του στο Εθνικό Συμβουλίου των ΑΝΕΛ.«Τώρα τελευταία εμφανίστηκε μια καινούρια κατηγορία, οι Μακεδονοκλάστες, οι οποίοι μας προέκυψαν, αφού τους διορίσαμε – χωρίς να είναι καν βουλευτές- ακόμη και σε υπουργικούς θώκους, να μας κάνουν και κριτική. Σας ζητάω συγγνώμη που τους έβαλα σε θέσεις κλειδιά. Εγώ φταίω, αναλαμβάνω την ευθύνη και σας υπόσχομαι ότι αυτοί οι τύποι δεν έχουν κανένα λόγο πια στους ΑΝΕΛ. Τελειώσανε, γιατί στην πλάτη μας πατήσανε και έγιναν τζάμπα μάγκες. Καλό ταξίδι» είπε οργισμένος ο Πάνος Καμμένος, “φωτογραφίζοντας” τον Τέρενς Κουίκ που είναι εξωκοινοβουλευτικός υφυπουργός Εξωτερικών αρμόδιος για τον Απόδημο Ελληνισμό και ο οποίος δεν έδωσε το “παρών” στο Εθνικό Συμβούλιο των ΑΝΕΛ και βρίσκεται στο Κάιρο.

Σημειώνεται ότι ο κ. Καμμένος σε αυτό το σημείο της ομιλίας του καταχειροκροτήθηκε από τα υπόλοιπα κυβερνητικά στελέχη-μέλη των ΑΝΕΛ που βρίσκονταν στην αίθουσα.

Η απάντηση του Τέρενς Κουίκ στον Πάνο Καμμένο

«Βρίσκομαι στην Αίγυπτο ως υφυπουργός Εξωτερικών, υπηρετώντας την εξωτερική πολιτική της πατρίδας μου, όπως τη χαράσσει ο πρωθυπουργός και υπουργός Εξωτερικών Αλέξης Τσίπρας και η κυβέρνησή μας» δήλωσε μετά τη συνάντηση με τον υπουργό Εξωτερικών της Αιγύπτου Σάμεχ Σούκρι στο Κάιρο, ο υφυπουργός Εξωτερικών Τέρενς Κουίκ.

Αυτή η αποστροφή του κ. Κουίκ θεωρήθηκε έμμεση απάντηση στον επικεφαλής των ΑΝΕΛ Πάνο Καμμένο για όσα εκείνος είπε εναντίον του ίδιου του βουλευτή του κόμματος από το βήμα του Εθνικού Συμβουλίου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ