Μπακογιάννη: Ο Καμμένος έδωσε το στυλό στον Κοτζιά για τις Πρέσπες

H υπογραφή της συμφωνίας των Πρεσπών έχει ήδη δημιουργήσει τετελεσμένα τόνισε στον ΣΚΑΪ η τομεάρχης Ανάπτυξης και βουλευτής της ΝΔ Ντόρα Μπακογιάννη.

«Η ΝΔ έκρουσε τον κώδωνα του κινδύνου για το Σκοπιανό… Προειδοποίησε ότι αν ο κ. Καμμένος δώσει το στυλό στον κ. Κοτζιά θα υπάρχουν τετελεσμένα τα οποία είναι δύσκολα αναστρέψιμα», είπε. «Σήμερα λέμε ότι αν αυτή συμφωνία κυρωθεί από τη Βουλή, όπως υπερηφάνως εξαγγέλλει ο κ. Κοτζιάς, τότε οι δυνατότητες να αλλάξει αυτή την πραγματικότητα η χώρα μας θα είναι πάρα πολύ λίγες», πρόσθεσε η βουλευτής της ΝΔ.

«Είναι μια κυβέρνηση που διαφωνεί σε ένα μείζον εθνικό θέμα όπως των Σκοπιών δεν έχει κανένα άλλο συνεκτικό κρίκο έκτος από τις καρέκλες της εξουσίας, εναλλάσσει βουλευτές σε υπουργικέ θέσεις για να πάρει την ψήφο τους στη Βουλή» σημείωσε η κ. Μπακογιάννη.

Η Ντόρα Μπακογιάννη έκανε λόγο για προσπάθεια του κ. Τσίπρα να οδηγήσει σε ακραία πόλωση ενόψει εκλογών. «Έχουμε μπει σε προεκλογική περίοδο δεν θα είμαστε σε ήρεμα νερά, είναι προφανές ότι η κυβέρνηση βρίσκεται σε δύσκολη θέση, και γι’ αυτό η απεγνωσμένη της προσπάθεια να άρει τα δικά της μέτρα που δεν υπήρχαν στο τρίτο μνημόνιο και τα έβαλε με την υπογραφή της εκ των υστέρων… Οι ΚΟ αντιλαμβάνονται ότι οι εκλογές έρχονται νωρίτερα και μπαίνουν θέση μάχης» σχολίασε, επαναλαμβάνοντας το αίτημα της ΝΔ για πρόωρες εκλογές. Σχετικά με το εμπάργκο της ΝΔ στις εκπομπές της ΕΡΤ η κ. Μπακογιάννη πρότεινε να μπει διευθυντής ευρείας αποδοχής από τα κόμματα στην κρατική τηλεόραση.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ