Καμμένος: Είμαι καραμανλικός όπως ο Αντώναρος και η Παπακώστα – Συνομιλούμε με στελέχη της ΝΔ που έχουν εγκλωβιστεί – ΒΙΝΤΕΟ

Εκφραστής του Καραμανλισμού δήλωσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος. Στη συνέντευξη Τύπου που παραχώρησε στη ΔΕΘ , απαντώντας σε ερώτηση για το γεύμα που είχε με τον Ευάγγελο Αντώναρο, ο κ. Καμμένος σημείωσε ότι «στη Θεσσαλονίκη δεν κρύβεται κανείς».

«Με τον κ. Αντώναρο έχουμε μια συνεργασία για πολλά χρόνια από τότε που ήμασταν μαζί στην κυβέρνηση. Είναι καραμανλικός και όπως και εγώ. Εμείς πιστεύουμε στη Νέα Δημοκρατία του Κώστα Καραμανλή που δεν είχε τότε αντιπρόεδρο των Άδωνι Γεωργιάδη ούτε και τον Μάκη Βορίδη, ούτε τον κ. Πλεύρη, ούτε τους νεοφασίστες που έφερε ο κ. Σαμαράς στη ΝΔ», ανέφερε χαρακτηριστικά ο υπουργός Εθνικής Άμυνας.

«Η ΝΔ ήταν η ΝΔ του κοινωνικού φιλελευθερισμού που πίστευε στην εθνική συνύπαρξη, νομιμοποίησε το ΚΚΕ, που ήρθε το 1974 και συνένωσε όλες τις δυνάμεις, η ΝΔ του Κωνσταντίνου Μητσοτάκη που συγκυβέρνησε με τον Φλωράκη και τον Κύρκο για γίνει η κάθαρση. Είναι η ΝΔ του διαλόγου. Αυτή η ΝΔ δεν υπάρχει πια. Την εκπροσωπεί ο Αντώναρος και η Παπακώστα και όσοι διαγραφόμαστε από τη ΝΔ γιατί δεν ακολουθούμε το νεοφασιστικό μοντέλο που είχε επιβάλει ο κ. Σαμαράς και διατηρεί ο κ Μητσοτάκης. Οι δυνάμεις αυτές συνομιλούμε, όπως συνομιλούμε και με στελέχη της ΝΔ που έχουν εγκλωβιστεί εκεί μέσα και βλέπουν αντιπρόεδρο τους τον Γεωργιάδη, τον υβριστή του Κώστα Καραμανλή, που έβριζε ακόμη και τον Κυριάκο Μητσοτάκη. Και βεβαίως προσπαθούμε να βρούμε εάν μπορούμε να έχουμε κάποιες προγραμματικές συγκλίσεις για να δώσουμε σε έναν ολόκληρο κόσμο που δεν έχει διέξοδο, μια πολιτική διέξοδο και πιστεύω θα το καταφέρουμε», τόνισε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ.

«Θα συνομιλήσουμε λοιπόν με όλες τις δυνάμεις, και με τον κ. Αντώναρο θα συνομιλήσω. Και με το κόμμα της κυρίας Παπακώστα που χαίρομαι που είναι στην κυβέρνηση θα κάνουμε μια μεγάλη κουβέντα, και με άλλους ανθρώπους που είναι ακόμα εγκλωβισμένοι στη ΝΔ ή έχουν φύγει θα συνομιλήσουμε γιατί πιστεύω ότι υπάρχει ένας πολύ μεγάλος χώρος που μπορεί να συνεργαστεί κυβερνητικά και με την αριστερά , την κεντροαριστερά αν θέλετε» συμπλήρωσε.

Δείτε ολόκληρη την συνέντευξη Τύπου του κ. Καμμένου.

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ