Γκιουλέκας στον Realfm 97,8: Έχουμε πληρώσει ακριβά τη δημαγωγία και τα ψεύδη του κ. Τσίπρα

«Αυξάνεται ο “αστυνομικός τουρισμός” καθώς 25% περισσότεροι αστυνομικοί από ότι ακούγεται θα συνοδέψουν φέτος τον Αλέξη Τσίπρα στην επίσκεψή του στη Θεσσαλονίκη» τόνισε ο Κώστας Γκιουλέκας μιλώντας στον Realfm 97,8 και στην εκπομπή του Δημήτρη Καμπουράκη και του Βασίλη Λυριτζή.

Παράλληλα ο αναπληρωτής τομεάρχης Εσωτερικών σχολιάζοντας τη συγκέντρωση που θα γίνει έξω από τη ΔΕΘ με αφορμή το Σκοπιανό είπε ότι «ελπίζω να μη βιαστεί κανείς να μιλήσει για ετερόκλητο όχλο και για ακροδεξιά στοιχεία, γιατί θα είναι τραγικό να ξαναδούμε το ίδιο έργο. Αυτό που φαίνεται ότι θα γίνει το Σάββατο στο συλλαλητήριο στέλνει κάποια μηνύματα. Το ένα είναι ότι παρά τις προβλέψεις της κυβέρνησης ότι θα κλείσει γρήγορα αυτό δεν ισχύει, επειδή υπάρχει πολύ σοβαρή αντίδραση και νομίζω ότι αυτή τη φορά θα πρέπει να το δουν πολύ σοβαρά οι κυβερνώντες και να πάρουν τα μηνύματα αυτά. Θα δούμε τι έχει να γίνει στο συλλαλητήριο. Το βέβαιο είναι ότι το μήνυμα που στέλνεται είναι και στο εσωτερικό και στο εξωτερικό. Εδώ υπάρχει μια κατάπτυστη συμφωνία που έγινε από την κυβέρνηση, αλλά εδώ η συντριπτική πλειοψηφία του ελληνικού λαού είναι κατά της συμφωνίας. Αυτή η συμφωνία φέρνει τον ελληνικό λαό απέναντι -σε ένα πολύ μεγάλο μέρος του- με αυτό που η ελληνική κυβέρνηση επιχείρησε να κάνει. Επειδή όμως είμαστε σε ένα στάδιο ολοκλήρωσης της διαδικασίας είναι καλό αυτό το μήνυμα να στέλνεται παντού. Το σημαντικότερο όμως είναι να στέλνεται στο εσωτερικό».

«Τώρα που τελειώνει η θητεία του κ. Τσίπρα και τώρα που ξέρει ότι σύμφωνα με όλα τα δημοσκοπικά ευρήματα δεν θα είναι η επόμενη κυβέρνηση, τώρα θυμήθηκε να πει ότι δεν έκανε όλα τα προηγούμενα χρόνια θα τα κάνει τώρα; Και μάλιστα θα πάρει πίσω όπως ακούγεται τουλάχιστον ακόμη και μέτρα που δύο φορές ψήφισε ο ίδιος και η κυβέρνησή του; Εάν ήταν κάτι το οποίο προερχόταν από έναν αξιόπιστο Πρωθυπουργό βεβαίως και θα χαιρόμουν» πρόσθεσε ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας.

«Έχουμε πληρώσει ακριβά τη δημαγωγία και τα ψεύδη του κ. Τσίπρα. Οι Έλληνες και μνήμη έχουν και κρίση έχουν» συμπλήρωσε ο κ. Γκιουλέκας, ενώ συνέχισε λέγοντας πως «αμφισβητώ ευθέως την αξιοπιστία του καθώς ένας άνθρωπος που μας έχει ταράξει στα ψεύδη και στη δημαγωγία δεν έχει την παραμικρή αξιοπιστία» συμπλήρωσε.

Επιπλέον ο κ. Γκιουλέκας είπε ότι «η μεθαυριανή συγκέντρωση θα είναι το μήνυμα ότι “δεν σας εμπιστεύομαστε” είπε ακόμα. «Δεν είμαι καθόλου βέβαιος ότι οι εκλογές θα γίνουν στο τέλος της τετραετίας. Το πιο πιθανό είναι να μη γίνουν στο τέλος της τετραετίας, τώρα εάν θα γίνουν στις αρχές του 2019 κάτι το οποίο είναι αρκετά πιθανό για να μην κληθεί να εφαρμόσει τα μέτρα που ψήφισε, αυτό θα το δούμε».

Ακούστε το ηχητικό

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ