Αυγενάκης στον Realfm 97,8: Την τακτική της μονταζιέρας τη γνωρίζουν καλά στο ΣΥΡΙΖΑ, είναι μετρ της προπαγάνδας

“Την τακτική της μονταζιέρας τη γνωρίζουν καλά στο ΣΥΡΙΖΑ, είναι μετρ της προπαγάνδας. Τέτοια πράγματα στη ΝΔ είναι άγνωστες λέξεις”, είπε μεταξύ άλλων ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας Λευτέρης Αυγενάκης, μιλώντας στον Realfm 97,8 και τον Νίκο Στραβελάκη.

Αναφερόμενος στις δηλώσεις του αναπληρωτή υπουργού Εθνικής Άμυνας, ο κ. Αυγενάκης σημείωσε ότι “το πρόβλημα δεν ξεκινά από τον κ. Κουβέλη, ξεκινά από τον ίδιο τον κ. Τσίπρα. Αντί για να σκύψουν όλοι το κεφάλι, να αισθανθούν αυτό το οποίο έγινε, το μόνο που τους ενδιαφέρει ήταν και είναι να κουνήσουν το δάχτυλο, να επιρρίψουν ευθύνες σε άλλους, στους ίδιους τους νεκρούς και να πουν ότι δεν φταίνε σε τίποτα διότι όλα αυτά είναι παθογένειες 40 ετών” και πρόσθεσε:

“Την τακτική της μονταζιέρας τη γνωρίζουν καλά στο ΣΥΡΙΖΑ, είναι μετρ της προπαγάνδας. Τέτοια πράγματα στη ΝΔ είναι άγνωστες λέξεις. Όμως είναι βέβαιο ότι τις παρακολουθούμε, έχουμε πέσει θύματα αυτής της τακτικής που πολύ καλά ξέρει το σύστημα Μαξίμου. Αλλά, από την άλλη είναι καλό να προσέχουν οι κυβερνητικοί παράγοντες το τι λένε και το πώς το λένε. Είχαμε και άλλο ρεσιτάλ χυδαιότητας από την κ. Αυλωνίτου, η οποία και εκείνη τα παίζει όλα για όλα για την αναβάθμιση της στον πιθανό επικείμενο πολυσυζητημένο ανασχηματισμό”.

Σχετικά με το θέμα των αυθαιρέτων ο γραμματέας Πολιτικής Επιτροπής της Νέας Δημοκρατίας σημείωσε μεταξύ άλλων ότι “ο σημερινός Πρόεδρος της ΝΔ από το 2008 είχε μιλήσει για την ανάγκη κατεδάφισης όλων των αυθαιρέτων, ειδικά δε στις περιπτώσεις αυθαιρέτων που βρίσκονται μέσα σε ρέματα, σε αναδασωτέες περιοχές… Τα τελευταία τέσσερα χρόνια, 1.650 τελεσίδικες δικαστικές αποφάσεις τις έβαλαν βαθιά στο συρτάρι. Το πρόβλημα με τους 92 νεκρούς στο Μάτι, με τους 25 νεκρούς στη Μάνδρα λίγους μήνες πριν, δεν είναι μονάχα θέμα αυθαιρέτων, είναι και θέμα κρατικού μηχανισμού και αποδιοργάνωσης της κρατικής μηχανής. Είναι θέμα της επιλογής των ανίκανων και καθαρά κομματικών, που δυστυχώς αυτή η νοοτροπία συνεχίστηκε και τώρα μετά τα θλιβερά γεγονότα”.

Ακούστε το ηχητικό:

Μοιράσου το:

σχολίασε κι εσύ